DEČAK (16) POVREĐEN U NESREĆI KOD PROKUPLJA ŽIVOTNO UGROŽEN: Motorom krenuli na sabor, pa se sudarili (FOTO)
Foto: Kurir/B.R.

strašno

DEČAK (16) POVREĐEN U NESREĆI KOD PROKUPLJA ŽIVOTNO UGROŽEN: Motorom krenuli na sabor, pa se sudarili (FOTO)

Dete od četrnaest godina je sinoć operisano na dečijoj hirurgiji UKC Niš i on je, kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove u teškom opštem stanju

Objavljeno:

Dečak od šesnaest godina koji je povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Gornja Trnava - Šumarovac kod Prokuplja je životno ugrožen, potvrđeno je u UKC Niš.

- Nakon višečasovne operacije dečak je u jedinici intezivnog lečenja Klinike za anesteziju, na mehaničkoj ventilaciji. Ima brojne povrede životno ugrožajuće- kažu u UKC Niš.

Dete od četrnaest godina je sinoć operisano na dečijoj hirurgiji UKC Niš i on je, kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove u teškom opštem stanju.

Saobraćajna nesreća, Udes, Prokuplje
foto: Kurir/B.R.

- Nakon operacije je u jedinici intezivne nege. Trenutno stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan - povrđeno nam je u UKC Niš.

Podsetimo, do saobraćajne nsreće u kojoj su dvojica maloletnika zadobila povrede je došlo sinoć oko 17.20 časova kada je ostvaren kontakt između automobila "forda“ i motora na kojem su bili dečaci. Od siline udarca, oni su odleteli najmanje deset metara. Šesnaestogodišnjak je bio bez svesti kada je stigla Hitna pomoć, dok je njegov mlađi drug bio svestan. Obojica su još sinoć prebačena u prokupačku bolnicu, a odatle hitno za Niš.

Saobraćajna nesreća, Udes, Prokuplje
foto: Kurir/B.R.

Prema nezvaničnim podacima, onaj maloletnik koji je upravljao motorom, nije imao dozvolu.

- Dečaci su navodno krenuli u susedno selo na sabor koji se tamo održava - rekao je izvor,

Bonus video: PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!​​​​​​​

00:23

PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.