TROJICA SRBA POSTALI HEROJI TOKOM LETOVANJA U GRČKOJ: Grkinja uletela autom u more, svi su LADNO PROLAZILI, a onda
ilustracija, Foto: Privatna arhiva

SVAKA IM ČAST

TROJICA SRBA POSTALI HEROJI TOKOM LETOVANJA U GRČKOJ: Grkinja uletela autom u more, svi su LADNO PROLAZILI, a onda

Dok su Grci i ostali gledali agoniju nesrećne žene, tri Srbina su rešila da delaju, te da vozilo isteraju na suvo

Objavljeno:

Trojica Srba postali su heroji dana u Olimpijadi, nakon što su izvukli iz mora automobil Grkinje koja je slučajno završila u vodi.

Dok su Grci i ostali gledali agoniju nesrećne žene, tri Srbina su rešila da delaju, te da vozilo isteraju na suvo. Njihov čin posmatrao je još jedan naš državljanin, Nikola, koji je unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" i podelio čitav događaj sa javnosti.

"Uz sliku predivne Babylon plaže (kod Olimpiade) da vam prenesem događaj čiji mi je epilog ulepšao poslednji ovogodišnji dan na moru:

Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčkainfo

Na toj lepoj plaži jedna Grkinja je greškom ušla dublje kolima u pesak i zaglavila se. Potonuo skromni auto, izbledeo od peska, soli i sunca, u pesku skroz do branika. Mnogi Grci su prošli, pogledali i otišli. I ko će da pomogne, nego tri Srbina.

Doduše, jedan od nas, beograđanin (po tablicama) je toliko jak i krupan čovek - što bi naš narod rekao kao od brda odvaljen, da je trebalo, on bi i nas dvojicu podigao zajedno sa autom i sve Grkinjom za volanom. Toliko mi je to ulepšalo dan, jer su se Grci tako srdačno zahvalili, a naročito starija gospođa koja je malo na grčkom, malo na engleskom vikala: Srbi su divni ljudi! Divan narod!", napisao je on u objavi koja je oduševila sve.

Bonus video: GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE​​​​​​​

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.