"DA JE BILA U KUHINJI, DANAS BI BILA ŽIVA": Sramni komentar ispod vesti o SMRTI MLADE NAVIJAČICE razbesneo naciju
Gabrijela Aneli, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Blog do Miranda

STRAŠNO

"DA JE BILA U KUHINJI, DANAS BI BILA ŽIVA": Sramni komentar ispod vesti o SMRTI MLADE NAVIJAČICE razbesneo naciju

Gabrijela Aneli doživela je u ponedeljak dva srčana udara u bolnici u Sao Paulu

Objavljeno:

Da tragedije ne iznedre samo ljudsku empatiju i solidarnost, nego i to da pojedinci pokažu ono najgore i najmračnije, čak i nezamislivo, dokaz je jedan muškarac, koji je na vest o smrti jedne devojke ostavio toliko gnusan komentar da su korisnici društvenih mreža šokirani.

Naime, nakon što je svet obišla vest da je 23-godišnja Gabrijela Aneli preminula usled tuče navijača, kada je pogođena staklenom flašom u glavu, zbog čega je doživela srčani udar, jedan korisnik društvenih mreža je ispod ove tragčine vesti ostavio sraman komentar koji je za svaku osudu.

Komentar
foto: Printscreen/facebook

"Da je bila u kuhinji, danas bi bila živa. Ali žena neće da bude žena, ona hoće da bude muškarac. Ali muškarac samo kad njoj odgovara. Još nisam video da, na primer, septičku jamu prazni žena. Nadam se da će se žene opametiti i vratiti na pravi put", glasi skandalozan komentar ove osobe muškog pola, nakon čega su korisnici društvenih mreža oštro reagovali.

"Pogine devojka u Brazilu nakon što je doživela srčani udar jer ju je neka budala gađala flašom pred utakmicu i čovek ovo napiše", glasi jedan od komentara, na koji su se potom nadovezali i drugi:

"Jeziviji su mi oni koji ovaj komentar lajkuju", "Pa muškarac da hoće da bude muškarac i prazni tu septičku jamu, umesto da baca flaše po utakmicama, devojka sada ne bi bila mrtva. A ovaj stvor pominje septičku jamu jer je to mesto gde pripada, na dnu iste, šljam odvratni i bedni", "Jezivo", "Bez teksta sam", samo su neki od komentara šokiranih ljudi koji su ovo videli.

Podsetimo, Gabrijela Aneli doživela je u ponedeljak dva srčana udara u bolnici u Sao Paulu. Aneli je bila u redu za ulazak kad su se navijači njenog voljenog kluba Palmeirasa sukobili sa pristalicama Flamenga u subotu uveče. Tada je Leonardo Santjago (26) bacio flašu koja je devojku udarila u vrat.

Aneli je bila dugogodišnja navijačica Palmeirasa i odrasla je na utakmicama sa roditeljima. Imale je velike zdravstvene probleme kao devojčica i bila podvrgnuta operaciji srca i bubrega.

Santjago je uhapšen na mesta nesreće. Pojavio se na sudu u ponedeljak i optužen je za ubistvo.

Bonus video: Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11​​​​​​​

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.