Automobil zgazio Nišlijku dok je doručkovala u fabrici "Leoni"! PRVI SNIMAK NESREĆE U RUMUNIJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

stravično

Automobil zgazio Nišlijku dok je doručkovala u fabrici "Leoni"! PRVI SNIMAK NESREĆE U RUMUNIJI! (VIDEO)

Prostor gde radnici uglavnom puše i piju kafu, kako kažu oni koji tamo rade, nalazi se napolju, ali je ograđen žicom i pleksiglasom i za sada nije poznato kako je Rumun svojim autom bio toliko blizu fabrike
Objavljeno: 12:30h

Jedna devojka je poginula, a još najmanje 7 osoba je povređeno kada je rumunskom gradu Pitešti vozač BMW-a slučajno uleteo kolima u prostor fabrike "Leoni" gde su se nalazili radnici koji su bili na pauzi. Među povređenima je najmanje još dvoje iz Srbije.

Sve se dogodilo, kako kažu u "Leoniju", danas oko 9:30 kada je vozač, koji je prema nepotvrđenim informacijama "driftovao" na prostoru ispred fabrike, izgubio kontrolu, probio ogradu i uleteo u prostor gde su radnici bili na pauzi i doručkovali.

Među povređenima je 7 ili 8 ljudi. Tu su i 3 naše radnice i jedna je nažalost preminula. Druge dve su povređene, jedna teže, a jedna lakše - kažu u "Leoniju" za Južne vesti.

Kako kažu u ovoj fabrici poginula je I. I. (28) iz Niša, dok su povređene A. R. (29) i B. G. (33).

Zasad nema informacija o stanju povređenih.

Prostor gde radnici uglavnom puše i piju kafu, kako kažu oni koji tamo rade, nalazi se napolju, ali je ograđen žicom i pleksiglasom i zasada nije poznato kako je Rumun svojim autom bio toliko blizu fabrike.

U trenutku kada su novinari zvali konzulat Srbije u Bukureštu, oni nisu znali ništa o incidentu i rekli su da će se raspitati i preduzeti sve što je u njihovoj nadležnosti.

Podsetimo, poslednjih godina zaposleni u "Leoniju" u Prokuplju i Malošištu odlaze na obuku i privremeni rad u fabrike ove nemačke kompanije koje se nalaze u Rumuniji i Slovačkoj. Tamo borave najviše tri meseca.

Pogledajte prve snimke sa mesta nesreće:

(Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.