POLICIJA TRAŽI UBICU SA ČUKARICE: Napadač UBIO jednog MLADIĆA a drugog teško RANIO, ovo su DETALJI!
Policija / Ilustracija, Foto: Rina

akcija "vihor"

POLICIJA TRAŽI UBICU SA ČUKARICE: Napadač UBIO jednog MLADIĆA a drugog teško RANIO, ovo su DETALJI!

Prema prvim informacijama, osumnjičeni nije daleko odmakao, a sumnja se da je i on sam bio povređen

Objavljeno:

M. A. (31) ubijen je sinoć u krvavom obračunu koji se dogodio oko 21 sat kod osnovne škole Miloš Crnjanski u Žarkovačkoj ulici, dok je njegov prijatelj B. D. (27) teško ranjen oštrim predmetom i prevezen je Urgentni centar. Napadač je pobegao sa lica mesta, a ceo kraj je vrveo od policije koja je ubicu neumorno tražila.

Zločin se desio u blizini osnove škole, ali van školskog dvorišta. Trojica mladića su sedela na klupi, kada im je prišao pomahnitali napadač. Nakon kratkog koškanja, dobacivanja i svađe, napadač je nasrnuo oštrim predmetom na mladiće i tom prilikom nasmrt izbo M. A, ranio B. D, dok je treći mladić ostao nepovređen.

Osumnjičeni pobegao sa mesta zločina

Na mesto zločina ubrzo je stigao veliki broj policajaca koji su lampama tražili begunca po celom kraju i pokrenuta je akcija "Vihor", a prema prvim informacijama, osumnjičeni nije daleko odmakao, a sumnja se da je i on sam bio povređen.

Veliki broj policijskih vozila je patroliralo ovim krajem satima, ulazili su u zgarde i provervali prolaze između zgrada. Provervani su i teniski tereni koji se naaze iznad osnovne škole.

Ubijeni mladić bio poznat pod nadimkom

Kako je "Blic" nezvanično saznao, ubijeni mladić koji je zadobio četiri ubodne rane, živeo je u soliteru u blizini, svi imaju samo reči hvale za njega, a u kraju je bio poznat pod nadimkom "K.".

Ranjeni mladić ima policijski dosije

Prema nezvaničnim saznajima, ranjeni mladić B.D. (27) ima policijski dosije, a za sada nije poznato da li su ubijeni i ranjeni mladić poznavali ubicu.

Bonus video:

00:18

Džonić osuđen na doživotni zatvor za trostruko ubistvo Đokića

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.