"ČUO SAM VRISAK, BEZ DUŠE SAM OTRČAO U DVORIŠTE": Progovorio OTAC devojčice koja se zapalila kod Zrenjanina
Hitna pomoć (ilustracija), Foto: RINA

STRAŠNO

"ČUO SAM VRISAK, BEZ DUŠE SAM OTRČAO U DVORIŠTE": Progovorio OTAC devojčice koja se zapalila kod Zrenjanina

Sedmogodišnja devojčica je pod stalnim nadzorom lekara

Objavljeno:

Devojčica (7) iz Melenaca kod Zrenjanina, oporavlja se u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, nakon što je u subotu zadobila teške telesne povrede u vidu opekotina po glavi, licu, telu i nogama. Na njoj su buknuli majica i pantalone dok je palila parčiće kartona u šupi:

– Ona je u stabilnom stanju i van životne opasnosti. Nadam se da će se uspešno oporaviti. Uspeo sam da smirim starijeg sina i ćerku koji su bili sa njom u trenutku kad se upalila. Sve se dogodilo veoma brzo. Bio sam ispred kuće kad se začuo njen vrisak. Bez duše sam otrčao u dvorište i zatekao strašan prizor. Nadam se da će vremenom zaboraviti šta se dogodilo, a ja sigurno neću. Nadam se da će se moja najmlaća ćerka oporaviti i moći da 1. septembra krene u školu – kaže Stojan R.

Sedmogodišnja devojčica je pod stalnim nadzorom lekara. Kao što smo već pisali, najpre je primljena u zrenjanisku bolnicu, a potom transportovana u Novi Sad, u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine:

Ima opekotine po glavi, licu, telu i nogama i to u veličini od 15 odsto, od ukupne površine kože, u odnosu na celo telo. Njeno stanje je stabilno. Pod stalnim je nadzorom lekara koji prate njen dalji oporavak – saopšteno je iz Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, nedugo nakon prijema i hospitalizacije povređene devojčice iz Melenaca.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.