ALBANCI ĆE DA MI UZMU DECU I POVADE IM ORGANE: Da li se u ovim STRAŠNIM REČIMA OCA krije uzrok zločina?
Foto: Printscreen/RTK

nezapamćena tragedija

ALBANCI ĆE DA MI UZMU DECU I POVADE IM ORGANE: Da li se u ovim STRAŠNIM REČIMA OCA krije uzrok zločina?

- Uzme dete u naručje i govori "će mi ga uzmu, će mi ga uzmu". Ana je moja ćerka. Ali bolje da je ubio nju i sebe, nego decu - priča Anina majka
Objavljeno: 08:08h

Posle nezapamćenog zločina u Štrpcu, kad je otac Dejan nožem ubio malog Nemanju Krstičića, dečaka starog 40 dana, a ranio njegovog brata blizanca Danila, ovo malo mesto je zavijeno u crno.

Svi su u neverici posle onog što se desilo, a na videlo su isplivali novi momenti povezani sa psihičkim stanjem Dejana Krstičića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Bio je ubeđen da ga prate, da će "Šiptari" da mu otmu decu i povade im organe. Ana je u utorak trebalo da ga vodi kod psihijatra u Mitrovicu. Zakasnili smo samo jedan dan - priča Anin otac Dragan Kuzmanović za Blic.

Anina majka kaže i da su njena ćerka i Dejan imali dobar brak, ali da se nešto promenilo u poslednje vreme:

- Takvog braka nije bilo. Ana se sa svima lepo slagala, Dejan je bio dobar prema njoj. Kad smo bili kod njih, on nam je skuvao kafu. U gradu ga svi vole, đaci škole u kojoj je radio, nikad nije bio u svađi. Ali otkako su se deca rodila, 10. januara, promenio se. Uzme dete u naručje i govori "će mi ga uzmu, će mi ga uzmu". Ana je moja ćerka. Ali bolje da je ubio nju i sebe, nego decu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.