OVO JE OTAC IZ PAKLA koji je bebu staru 15 dana bacio na pod i POLOMIO JOJ LOBANJU! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

monstrum iz uba

OVO JE OTAC IZ PAKLA koji je bebu staru 15 dana bacio na pod i POLOMIO JOJ LOBANJU! (FOTO)

Pomahnitali nasilnik je prethodno nokautirao i svoju taštu.
Objavljeno: 09:49h

Beograđanin Milomir Stanković (23) prekjuče je u kući svoje tašte u okolini Uba bacio svoju bebu staru svega 15 dana na pod i polomio joj lobanju! Pomahnitali nasilnik je prethodno nokautirao i svoju taštu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nesrećna beba je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu, gde se lekari bore za njen život, a nasilnik se na saslušanju pravdao da mu je beba slučajno ispala iz ruku tokom rasprave sa ženinom majkom, prenosi Informer.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, incident se odigrao tokom babina, koju je organizovala tašta uhapšenog mladića, u Pambukovici kod Uba.

- Osumnjičeni je došao kod tašte sa suprugom i ćerkicom starom dve nedelje. Tašta je organizovala porodično okupljanje kako bi rođaci i prijatelji prvi put videli bebu. U jednom trenutku supruga M. S. požalila se svojoj majci da je muž maltretira i fizički i psihički. Zamolila je majku da porazgovara sa zetom i upozori ga da prestane s maltretiranjem - priča naš sagovornik.

Tašta je, prema njegovim rečima, pozvala zeta u sobu i upozorila ga da će ga prijaviti policiji ukoliko još jednom bude udario njenu ćerku.

- Izbila je žučna svađa, tokom koje je Milomir S. snažno udario taštu u glavu, usled čega je ona pala. Nasilnik je potom zgrabio rođeno dete i tresnuo ga o pod. Supruga Milomir S. je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Nasilnik je uhapšen, a teško povređeno novorođenče je prebačeno u bolnicu - objašnjava sagovornik.

foto: Printscreen/facebook

Beba je sa frakturom lobanje opasnom po život najpre upućena na neurohirurško odeljenje Urgentnog centra u Beogradu, a potom u šok-sobu na Dečju kliniku u Tiršovoj.

Nakon hapšenja Milomir. je sproveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u Ubu. On je priznao da se posvađao sa taštom, ali je negirao da je želeo da povredi svoje dete.

foto: Printscreen/facebook

- Tvrdio je da je slučajno ispustio bebu tokom žučne svađe sa taštom i da je ona sve izmislila želeći da ga pošalje u zatvor. I pored toga, sudija za prethodni postupak je, na predlog tužioca, odredio osumnjičenom pritvor do 30 dana - navodi izvor.

On dodaje da je potrebno ispitati i ostale svedoke incidenta u Pambukovici, s obzirom na to da je prijava protiv M. S. za sada bazirana na tvrdnjama njegove tašte. Majku bebe trenutno nije moguće ispitati, pošto se nalazi u šok-sobi sa ćerkicom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.