Ovako je u Italiji razotkrivena profesionalna srpska banda, odao ih bizaran detalj na kolima! (VIDEO)
Foto: Stock Shutterstock

Da li je realno

Ovako je u Italiji razotkrivena profesionalna srpska banda, odao ih bizaran detalj na kolima! (VIDEO)

Uhapšeni su Ljubo Adžović (37), Feta Barjami (27), Leonardo Prokuplja (32), Katalin Ruszka (29), Almir Suljević (31) i Avdija Suljević (35). Osumnjičeni su da su izveli šest pljački u većim gradovima Italije, pišu italijanski mediji.
Objavljeno: 11:39h

Grupa od šest državljana Srbije uhapšena je u Italiji zbog niza pljački juvelirnica u kojima su ukrali plen u vrednosti od milion i po evra, piše “Blic”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako navode, uhapšeni su Ljubo Adžović (37), Feta Barjami (27), Leonardo Prokuplja (32), Katalin Ruszka (29), Almir Suljević (31) i Avdija Suljević (35).

Osumnjičeni su da su izveli šest pljački u većim gradovima Italije, pišu italijanski mediji. Još osam državljana Srbije se zbog ovih pljački nalazi pod istragom. Italijanski mediji ih nazivaju "profesionalnom srpskom bandom", a reč je o grupi iskusnih pljačkaša čije baze su bile Rim i Napulj, a koji su pretežno pljačkali u gradovima na severu zemlje.

Dve najveće pljačke bile su u Veroni, Bergamu i Pratu. Beogradski list ističe da metode koje su pljačkaši koristili pokazuju da se radi o profesionalcima. Koristili su kradene automobile, a na naplatnim rampama su vozili zbijeni uz automobile ispred njih, koristeći rampu koja uz posebnu propusnicu ne obavezuje vozače da se zaustave. Otkriveni su nakon što su inspektori su pregledali snimke sigurnosnih kamera ispred dve opljačkane juvelirnice u dva različita grada, na kojima je viđen isti automobil u jednoj od predhodnih pljački.

Kako tablice nisu bile vidljive, italijanski istražitelji automobil su prepoznali zahvaljujući gotovo neprimetnoj mrlji na zadnjem levom točku i na taj način su povezali dve pljačke, piše “Blic”. Automobil je ponovo uočen na sigurnosnom snimku jedne banke, a pljačkaši su uhapšeni nakon što ih je policija zaustavila u sklopu redovne kontrole na putevima.

BONUS VIDEO:

Espreso ponovo u tematskom vozu: Ovog puta smo stigli do kranje destinacije

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.