NAJNOVIJI DETALJI OKO SLUČAJA TRUDNICE (31) KOJA JE POKUŠALA DA SE UBIJE: Oglasili se MEŠTANI
Ilustracija, Foto: Profimedia

epilog

NAJNOVIJI DETALJI OKO SLUČAJA TRUDNICE (31) KOJA JE POKUŠALA DA SE UBIJE: Oglasili se MEŠTANI

Čuli smo da neko kuka i zapomaže, pojurili smo njihovoj kući misleći da se žena porađa, zatekle su nas jezive scene i žena u plamenu

Objavljeno:

Trudnica Ivana G. (31) koja je primljena u čačansku bolnicu zbog pokušaja samoubistva u devetom mesecu trudnoće, prebačena je u Klinički centar Kragujevac.

Ivana je u selo Bresnica, kod Mrčajevaca došla iz Vrnjačke Banje, gde je, navodno, ostavila muža i troje dece, pričaju meštani.

U selu je živela sa novim partnerom, koji je takođe razveden. Čekali su zajedničko dete.

Kako saznajemo, nesrećna žena se polila benzinom i zapalila, a meštani koji su čuli kuknjavu mislili su da se porađa jer je bila u 9. mesecu trudnoće.

- Čuli smo da neko kuka i zapomaže, pojurili smo njihovoj kući misleći da se žena porađa, zatekle su nas jezive scene i žena u plamenu - kažu uznemireni meštani za "Blic".

1 / 6 Foto: Profimedia

Komšije predpostavljaju da su pokušaju samoubistva prethodili neraščišćeni porodični odnosi i da je to nesrećnu ženu nateralo da digne ruku na sebe.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Bonus video:

04:40

BRZE VESTI 16.09.2022. 09.55

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.