AKO TRAŽITE POSAO, OVO JE IDEALNA PRILIKA ZA VAS: U martu i aprilu će biti održana čak tri sajma zapošljavanja
Sajam zapošljavanja / ilustracija, Foto: Promo, Filip Plavčić

u organizaciji nsz

AKO TRAŽITE POSAO, OVO JE IDEALNA PRILIKA ZA VAS: U martu i aprilu će biti održana čak tri sajma zapošljavanja

Poslodavci kojima su potrebni novi radnici mogu da se prijave za učešće na ovim sajmovima i tako dobiju mogućnost direktnog kontakta sa velikim brojem radnika koji traže posao

Objavljeno:

Novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) i Grad Novi Sad organizuju prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, koji će u Novom Sadu biti održan u četvrtak 21. marta od 10 do 15 časova na Novosadskom sajmu, objavila je NSZ.

Poslodavcima će na sajmu na raspolaganju biti besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, kao i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica NSZ pri zapošljavanju.

Nezaposleni, zainteresovani za učešće na sajmu trebalo bi da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam.

Novosadski sajam
Novosadski sajamfoto: Kurir.rs

Kikindska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje u aprilu dva sajma zapošljavanja, i to u Kikindi 4. aprila i u Kanjiži 5. aprila.

Sajam u Kikindi će biti održan u Spotskoj hali Partizan, a Kanjiži u Obrazovno kulturnoj ustanovi Cnesa.

Poslodavci kojima su potrebni novi radnici mogu da se prijave za učešće na ovim sajmovima i tako dobiju mogućnost direktnog kontakta sa velikim brojem radnika koji traže posao.

Bonus video:

02:58

OTVOREN DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM VINSKA VIZIJA OTVORENOG BALKANA Dobrijević za Kurir TV: Svim ljubiteljima vina OVO ĆE BITI RAJ

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.