DOBRA VEST ZA JEDNU GRUPU PENZIONERA: Konačno se desilo i OVO
Penzioneri, Foto: Beta/Dragan Gojić

PENZIONERI

DOBRA VEST ZA JEDNU GRUPU PENZIONERA: Konačno se desilo i OVO

Tu je i Udruženje penzionera iz Knjaževca koje će im pružiti podršku i pomoć

Objavljeno:

Na inicijativu meštana, a uz pomoć Udruženja penzionera iz Knjaževca, kao i opštine Knjaževac, u Debelici je otvoren Klub penzionera. U ovom selu živi 195 stanovnika, a sedemdeset korisnika penzija sada je dobilo mesto za razonodu i druženje.

– Pojavila se inicijativa od meštana sela Debelica jer nemaju mesto za okupljanje, pa smo mi iz Udruženja sa njima razgovarali i oformili mesni odbor i dobili od mesne zajednice, uz saglasnost opštine, prostor. Tu će biti klub i organizacija rada kluba prepuštena je mesnom odboru Debelica, ali tu je i Udruženje penzionera iz Knjaževca koje će im pružiti podršku i pomoć – rekao je na otvaranju Kluba penzionera Radomir Veljković, predsednik Udruženja penzionera Knjaževac.

1 / 5 Foto: Filip Plavčić

Otvaranju kluba prisustvovao je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić sa svojim saradnicima, kao i članovi udruženja penzionera iz Knjaževca i Debelice. Tom prilikom, opština Knjaževac donirala je televizor udruženju u Debelici, a sredstva će biti uložena i u druge vidove opremanja i adaptacije ovog prostora.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso/ A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.