Bili su strah i trepet, a onda ih je pojeo MRAK! Ovo je groblje na kom počivaju KNELE i ekipa iz 90-ih! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

s bg asfalta na groblje

Bili su strah i trepet, a onda ih je pojeo MRAK! Ovo je groblje na kom počivaju KNELE i ekipa iz 90-ih! (FOTO) (VIDEO)

Obeležili su beogradski asfalt. Ranjavanja, ubistva, pljačke, droga.... Nema čega nije bilo. Klanovi su se ređali jedan za drugim. Voždovački, Novobeogradski, Zvezdarski...
Objavljeno: 16:06h

Romeo Roki Savić

Savić sebe nikada nije nazivao kriminalcem, već "čovek koji mora da radi neke stvari". Sav njegov "rad" bio je vezan za policiju. Romeo Savić bio je jedan od onih momaka koju su devedesetih godina važili za “kraljeve podzemlja”. Naime, ovaj mladić se nije ustručavao da proziva inspektore MUP Beograd kao dilere narkoticima.

foto: Printscreen / Youtube / Vidimo se u čitulji

Posle intervjua novosadskim novinama, gde je pričao o sprezi policije i dilera, o "policijskoj drogi", mnogi su se zapitali ima li istine u rečima ovog mladića.

Tvrdio je da nikada nije uzimao od siromašnih. Najviše je voleo da maltretira "policijske dilere", da im uzima drogu, kola, novac...

Romeo Savić je bio poznat i kao najbolji drug - pobratim, Aleksandra Kneževića-Kneleta. Zajedno su akcijali i živeli u bogadstvu. Kao i Knele, Romeo Savić je oko vrata uvek nosio više zlatnih lanaca, vrednih više desetina hiljada maraka.

foto: facebook / Aleksandar Roki Savić

Novinarima je govorio da zna da je zbog toga u velikoj opasnosti, ali da se ne krije i da ih čeka spreman. U svom kratkom životu imao je nekoliko pucnjava,ali se sa tim ljudima izmirio, pričao je kasnije. Pomagao je i braću s druge strane Drine, ali vrlo kratko, dok nije otkrio da su hteli da ga ubiju. Savić je nadjen mrtav, 8. novembra 1994. godine, ispred ulaza zgrade gde je živeo. Njegov život završio se u 24 godini.

Obdukcioni nalaz objasnio je da je preminuo od prevelike doze kokaina. U ovo, medjutim, ni dan danas ne veruju njegovi najbliži.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.