DANAS POTOP: Lije kao iz kabla ceo dan, najviša dnevna 14 stepeni!
Foto: Fonet

Vremenska prognoza

DANAS POTOP: Lije kao iz kabla ceo dan, najviša dnevna 14 stepeni!

U centralnim i južnim delovima zemlje očekuju se padavine od 20 do 30mm, a u jugozapadnim i juznim krajevima i preko 40mm za 12 sati
Objavljeno: 07:26h

U Srbiji će danas biti oblačno sa kišom, u južnim krajevima i sa pljuskovima sa grmljavinom, a Republički hidrometerološki zavod Srbije upozorava da se tokom pre podneva očekuju obilne padavine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Više padavina se očekuje u prvoj polovini dana u centralnim, jugozapadnim, južnim i istočnim krajevima.

U centralnim i južnim delovima zemlje očekuju se padavine od 20 do 30mm, a u jugozapadnim i juznim krajevima i preko 40mm za 12 sati.

Nove padavine očekuju se u noći između utorka i srede pre podne kada se najviše padavina očekuje u južnim i jugoistočnim delovima zemlje oko 40mm za 12 sati.

U planinskim predelima padaće susnežica i sneg uz formiranje snežnog pokrivača.

foto: Beta

Danas će vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od šest do10 a najvisa dnevna od 10 do 14 stepeni.

U Beogradu, vreme će biti oblačno sa kišom, više padavina ujutru i pre podne. Vetar slab, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 8, a najviša dnevna oko 11 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do subote će biti pretežno oblačno i svežije, mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

Više padavina očekuje se u sredu u južnim i jugoistočnim krajevima. U planinskim predelima stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

U subotu kratkotrajni prestanak padavina, a zatim do kraja perioda pretežno oblačno mestimično sa kisom, temperatura oko proseka za ovo doba godine.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.