Oglasio se Bogoljub Karić: Ne vraćam se u Srbiju!
Foto: Dado Đilas

ipak ne dolazi

Oglasio se Bogoljub Karić: Ne vraćam se u Srbiju!

- Mogao bih u Srbiju da se vratim sledeće godine, kada zastareva i to drugo delo za koje me terete u političkom montiranom protestu protiv mene i moje porodice, ali nisam siguran da je to izvodljivo - rekao je Bogoljub Karić
Objavljeno:

Bogoljub Karić se oglasio nakon vesti o zastarevanju postupka protiv njega u slučaju "Mobtel". On je rekao da se zbog biznisa neće vraćati u Srbiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mogao bih u Srbiju da se vratim sledeće godine, kada zastareva i to drugo delo za koje me terete u političkom montiranom protestu protiv mene i moje porodice, ali nisam siguran da je to izvodljivo. Jer, za sve ove godine izgnanstva u Rusiji sam razvio ozbiljan posao, moja kompanija zapošljava 30.000 ljudi, radimo od Jakutije do Uzbekistana - rekao je Karić.

Zastarelo!? Obustavljen postupak protiv Bogoljuba Karića!

On tvrdi i da nije ni postojao osnov za krivično gonjenje i napominje da nije na Interpolovoj poternici.

Jedan postupak je zastareo, ali evo zašto Karić i dalje ne sme u Srbiju!

foto: Profimedia

Protiv Bogoljuba Karića obustavljen je postupak u Višem sudu u Beogradu, ali i dalje je na snazi istraga koju vodi Tužilaštvo za organizovani kriminal i po kojoj je raspisana poternica protiv njega.

Više tužilaštvo u Beogradu dobilo je danas rešenje Višeg suda u Beogradu da je obustavio postupak zbog apsolutne zastarelosti dela za koje su Karić i članovi njene porodice i saradnici bili gonjeni u tom tužilaštu.

(Espreso.co.rs/ Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.