Gordana je do 11. godine bila jedna obična, zdrava devojčica. Tada kreće njen pakao, u kom je izgubila svakog! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

borba za život

Gordana je do 11. godine bila jedna obična, zdrava devojčica. Tada kreće njen pakao, u kom je izgubila svakog! (FOTO) (VIDEO)

Do pre dve godine lekari nisu znali šta nije u redu sa Gordanom. Nisu imali dijagnozu za njeno stanje. A onda je nastupila tužna i bolna istina
Objavljeno:

Gordani su svi umrli, živi potpuno sama i bori se kao lavica sa opakom bolešću od 12. godine života!

Do pre dve godine lekari nisu znali šta nije u redu sa Gordanom. Nisu imali dijagnozu za njeno stanje. A onda je nastupila tužna i bolna istina. Boluje od progresivne mišićne distrofije i njena bolest je genetska.

foto: Espreso

Od rane mladosti se vukla po lekarima. Od jednog do drugog. Sa raznim dijagnozama. Ona se danas otežano kreće, otežano joj je hranjenje i gutanje, a lekari su mišljenja da se radi o teškoj onesposobljenosti.

Ipak, Gordana se nije predavala. Urkos tužnoj sudbini i teškim gubicima koji su je pogodili, ona se na sve načine trudi da opstane.

Upisala je Filološki fakultet, imala je dugodišnju vezu sa muškarcem, za kojeg kaže da joj je bio veliki oslonac i podrška, ali sled događaja učinio je da sve krene nizbrdo.

Prvi udarac nastupio je kada je izgubila sestru. Iako skrhana bolom, bila je jaka zbog sestrinog sina i roditelja.

Pored svega od gubitka nije mogla da se oporavi tek tako. Taman kada je pomislila da ne može gore - nastaje pakao. Za sestrom gubi i oca.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.