Upozorenje RHMZ: Stiže zahlađenje i obilne padavine, do 50 litara kiše po kvadratu!
Foto: Fonet

nema više leta

Upozorenje RHMZ: Stiže zahlađenje i obilne padavine, do 50 litara kiše po kvadratu!

Sutra se u Srbiji očekuje naoblacenje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, umerenim i jakim severozapadnim vetrom
Objavljeno: 17:16h

Leto se polako gubi iz vidokruga i tera vas da odložite kostime i papuče za plažu da sačekaju naredni jun. Ove prve dane septembra, koji uporni kupači maksimalno koriste, pokvariće jaka kiša, najavljena za naredna dva dana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Veća kiličina padavina, od 30 do 50 litara po kvadratnom metru, očekuje se lokalno sutra uveče, u toku noći i u utorak, i to u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima, a ponegde se ocekuju i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, upozoravaju iz RHMZ.

Kao da je bilo pre 1.000 godina: Pamtite li makine koje su nas prevozile dok nije bilo Bus-plusa? (VIDEO) (FOTO)

Metereolozi za sutrašnji dan najavljuju naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pad temeperature će biti osetan, a duvaće i jak severozapadni vetar, tako da se preporučuju nepromočive cipele i topla odeća.

foto: Beta

Sutra se u Srbiji očekuje naoblacenje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, umerenim i jakim severozapadnim vetrom i padom temperature koje će pre podne zahvatiti severne i zapadne, posle podne i uvece proširice se i na ostale krajeve Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.