Vučić: Ološ je onaj koji priča čija je ljubavnica Ivana Španović!
Foto: Fonet, Profimedia

premijer poručio hejterima

Vučić: Ološ je onaj koji priča čija je ljubavnica Ivana Španović!

On je iskoristio priliku da još jednom čestita srpskim sportistima jer su zemlju predstavljali na najbolji način i podsetio da je prognozirao da će naši sportisti osvojiti osam medalja
Objavljeno: 19:47h

On je istakao da nije razumeo što, kada nije bilo medalja, predsednika Srbije Tomislava Nikolića optuživali da je baksuz, a njega kao šefa vlade zato što nije davao pare.

Na pitanje novinara Espresa, zbog čega su vaterpolisti putovali do Rija 33 sati low costom, a košarkaši su imali biznis klasu, premijer je rekao sledeće.

- Jel ja treba da budem agent za avione. Jel ja ili Vlada treba da organizujemo avion za vaterpoliste, koji su dobili najviše para - rekao je Vučić i nastavio:

- Ne mislim da se pravdam raznom ološu. Hoću da uđem u ozbiljnu debatu. Raznovrsnom ološu iz različitih sfera društvenog života, kojem smetaju ljudi koji nisu patološki ostrašćeni. Govorio sam da je ološ oni koji su govorili Štefaneku da je đubre koji treba da baci zlato u blato. To se ne odnosi na novinare. Rekao sam da je ološ onaj koji priča čija je ljubavnica Ivana Španović. - poručio je Vučić izvinivši se Davora Štefaneku i Ivani Španović što su morali da trpe tu ološ.

- Za nas su svi sportisti isti. Nećemo da pravimo razliku između Davora i Ivane ili bilo kod drugog. Alal vera šampioni, majstori. Hvala na medaljama - naglasio je on dodajući da sportisti imaju pravo da kažu šta žele i šta misle. Vučić je rekao i da je država preko Olimpijskog komiteta izdvojila više od osam miliona evra za pripreme olimpijaca.

- To je onoliko koliko država može. Možda može i više, ali mi recite odakle, ali da mi posle ne kažete da podržavate štrajkače - rekao je Vučić, i naglasio da veruje da će Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine osvojiti 15 medalja, jer će biti pripremljena za to.

foto: FoNet
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.