U Srbiji nije mogao da nađe posao. Otišao je u Ameriku i postao heroj spasivši 7 dece! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Nikola Zivkovic

bravo, srbine!

U Srbiji nije mogao da nađe posao. Otišao je u Ameriku i postao heroj spasivši 7 dece! (FOTO)

On se put Amerike otisnuo pre dva meseca, a ni sanjao nije da će postati glavna tema vašingtonskih medija
Objavljeno: 22:02h

On se put Amerike otisnuo pre dva meseca, i od tad je od davljenja spasio sedmoro mališana, što je popriličan broj za tako kratak vremenski period.

Tihi heroj iz Užica: Bacio se pod kamion da spasi devojčicu! (FOTO)

Nikola iz daleke Amerike za Espreso priča o čarima posla koji ga je "proslavio", i zbog kog o njemu pišu lokalni mediji.

- Spasiti dete je neopisiv osećaj. Neću zaboraviti dete koje sam prvo izvukao iz vode, ali ni njegovu majku! Njegova majka me je ljubila i grlila, a ja nisam bio svestan sta se dešava...Prvo spasavanje je bilo stresno, ali i svako sledeće, samo manje... ipak, posle nekog vremena to postane rutina i s tim naučiš da se nosiš. Posao nije preterano težak, ali dosta te iscrpi sunce jer si po 10 sati na bazenu i moras konstantno da motriš na decu jer se ona za čas otrgnu od roditelja... - kaže Nikola za Espreso.

On, pravnik koji je u Americi poznat kao heroj iz Srbije, rado priča o svojoj zemlji.

Student iz Niša u Americi spasio dva deteta, a firma ga nagradila sa 25 dolara!? (FOTO)

- Dosta njih nema ni predstavu gde je Srbija, misle da smo deo Rusije... Ja sam im ovde pričao da smo mi jedna mala zemlja na Balkanu koja vekovima stvara imena kao što su Nikola Tesla, Novak Đoković i drugi velikani.

Iako je stekao titulu heroja, i posao koji radi obavlja i više nego odlično on se na tom poslu neće zadržati još dugo...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.