U Nišu za jedan dan psi izujedali pet osoba!
Foto: Profimedia

ujedi SVe češći

U Nišu za jedan dan psi izujedali pet osoba!

- Od pet pacijenata koji su se obratili Hitnoj pomoći zbog ujeda pasa, njih četvoro su imali povredu ruke, a jedan pacijent povredu noge - rekao je dr Saša Milutinović
Objavljeno:

Hitna pomoć u Nišu u protekla 24 časa zbirnula je pet osoba zbog ujeda pasa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dr Saša Milutinović rekao je agenciji Beta da su pacijenti imali lakše povrede koje su sanirane u ambulanti Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Potop u Subotici: Pljušti u celoj zemlji, ali ovde tri puta više!

- Od pet pacijenata koji su se obratili Hitnoj pomoći zbog ujeda pasa, njih četvoro su imali povredu ruke, a jedan pacijent povredu noge - izjavio je Milutinović.

On je istakao da ni jednog pacijenta nije ujeo čopor pasa, već se radi o sporadičnim slučajevima koji su se dešavali na različitim lokacijama.

Milutinović je kazao da je Hitna pomoć u protekla 24 sata intervenisala i zbog jednog saobraćajnog udesa na petlji kod sela Malča.

- Prilikom prevrtanja automobila noćas, 40 minuta iza ponoći, lakše su povredjene dve žene, starosti 38 i 66 godina - rekao je Milutinović.

Posle urgentnog zbirnjavanja na licu mesta, dodao je on, pacijentkinje su prebačene u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

(Espreso.co.rs/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.