MA, BRAVO: Ovaj Srbin svako jutro kupi 100 bureka i podeli ih migrantima! (FOTO) (VIDEO)

OD SVOG DŽEPARCA

MA, BRAVO: Ovaj Srbin svako jutro kupi 100 bureka i podeli ih migrantima! (FOTO) (VIDEO)

Matiji Franklinu nije do popularnosti. On samo želi da pomogne ljudima
Objavljeno: 10:12h

Matija Franklin (21), student s Kembridža, već dve nedelje izbeglicama kupuje doručak. Od svojih para! O njemu se već piše na društevnim mrežama, ali Matiji nije do popularnosti već samo želi da pomogne ljudima. Ovaj student s Kembridža je u Beogradu na letnjem raspustu, a u poslednjih 15 dana ovako počinje svako jutro - kupuje doručak, preko 100 bureka, za izbeglice koje na svom putu ka zapadnoj Evropi prolaze kroz Beograd.

Doručak finansira iz svog džepa. - Svako daje svoj deo, roditelji, uglavnom baka daje veći deo, ona je jako humana, ali i ostali porodični članovi su me podržali. Juče je porodični prijatelj iz Londona dao donaciju, tako da su se stvarno svi udružili - priča ovaj momak velikog srca za kamere televizije N1. I u pekari su oduševljeni Matijinim gestom. Posebno vlasnik, koji se ovim poslom bavi od 1968. i koji, kako tvrdi, nikada pre nije video ništa slično.
Na ovom projektu Matiji pomažu prijatelji, ali kako ističe, nije mu teško ni da svaki dan sam kupi i nosi pakete sa burekom. Ovako će, kaže, raditi svako jutro dok je u Beogradu. Ceo prilog o ovom fenomenalnom mladiću možete pogledati OVDE. (Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.