Bahata direktorka u Etnografskom muzeju napravila venčanje sina! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić, Facebook printscreen

Jašu javno vlasništvo

Bahata direktorka u Etnografskom muzeju napravila venčanje sina! (FOTO)

Radnici besni na direktorku zbog svadbe koju je organizovala u ovom muzeju, ona se ne oglašava
Objavljeno:

Čiji je Etnografski muzej? Javno ili privatno vlasništvo? Ko tu, među eksponatima sme da pravi prijem, ispija šampanjac, i to u privatnoj režiji, sa svatovima svog sina?

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Očigledno direktorka muzeja, Mirjana Menković, jer su se pojavile fotke na kojima se vidi kako je u ovom muzeju organizovan prijem za zvanice sa svadbe njenog sina Stefana, tvrde dobro upućeni.

foto: Facebook

Našem portalu obratila se grupa "zabrinutih građana" koja je želela da ukaže na "bahatu direktorku":

- Obraćamo vam se kao zabrinuti građani koji žele da stanu na put daljem bahaćenju pojednih direktora javnih ustanova i preduzeća koji vlasništvo svih građana vide i koriste kao ličnu svojinu.

Predstavljamo vam slučaj bahate direktorke Etnografskog muzeja u Beogradu - Mirjane Menković.

foto: Facebook

- Gospođa Menković je posle čuvenog "renoviranja" Manakove kuće, koje je građane Srbije koštalo neverovatnih 33 miliona dinara (a šta je zaista urađeno i koliko je novca zaista utrošeno, vrlo lako možete videti ako posetite Manakovu kuću) nastavila sa svojatanjem državne svojine i njenim korišćenjem u svoje lične i porodične potrebe - stoji u pismu građana.

foto: Facebook

Direktorka Menković je svadbu svoga sina Stefana Menkovića organizovala gde drugde nego u Etnografskom muzeju, tvrde oni!

foto: Facebook

I zaista se vidi na slikama da su svatovi i mladenci pozirali baš u zgradi ovog muzeja. Pitanje je ko je to dozvolio, i da li je to dozvoljeno običnim građanima, a odgovor svi znamo!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.