Proveo sam jedan dan u državnoj firmi i zamalo da dobijem zlatan sat (GIF) (FOTO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

topli obroci i regresi

Proveo sam jedan dan u državnoj firmi i zamalo da dobijem zlatan sat (GIF) (FOTO)

Poslednji put sam u tom komunalnom preduzeću bio 1999. i jedino što se promenilo je to da menza više ne postoji...
Objavljeno:

Neću da pominjem ime državne firme o kojoj će ovde biti reč. Između ostalog, jedan od mojih bližih rođaka tu i dalje radi. *Radi - i dalje muze majku Srbiju. Kako sam završio na tom mestu je neka sasvim druga priča. I ona, takođe, vredi minimum 100 evra.

foto: Fonet
SUSRET SA PORTIROM - Ćao. Da li je tu...? - Neam pojma, idi ti sam tamo pa ga nađi! - Buraz, sve je to kul, ali ja nikad nisam bio ovde... - Ma sve ti je to opušteno, reci Žaretu Slonu da te je Pera Govnar pustio, idi tamo pored onih kamiona i ne gledaj puno u vozače, oni sad mere gorivo, to treba jer... neka inspekcija... Popis se radi, znaš pa... - Okej, hvala. ENTERIJER O "merenju goriva" će kasnije biti više priče. Izgled ove, a verovatno i ostalih srodnih firmi zaista oslikava stanje njihovog vlasnika - države. Međutim, u ovu firmu retko kad dolaze stranke, te i ne mora baš da izgleda kao APR. Ili mora?

pijan svađa sa kompjuterom
: Đilas i ovi Čedini
i ovi sad lopta nečega što se kotrlja u vesternima u usta te je*em?!?
MENADŽMENT raspadam se od posla od jutros s ovim na ručak sranje neko desilo.
Da se nisu možda setili da nam dignu koeficijente? AHAHAHAHAHAHHAHA (sinhronizovano) nego nam je nestao jedan kompjuter. - ŠTA??
'Ajde gorivo da nestane standardno... Dno smo dotakli... Veliki Štrumpf seče od plata kad vidi da je ukraden i rešo kompjuter!
koliko firmu košta jedan kompjuter Pakao! prekovremenih... 270, 280 sati, 300 ako treba posla kiša - Ma neće valjda... ZAKLJUČAK Eeeej, KOMPJUTER.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.