Moje selo, lepše od Pariza: 10 najgotivnijih sela u Srbiji (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

Netaknuta priroda

Moje selo, lepše od Pariza: 10 najgotivnijih sela u Srbiji (FOTO) (VIDEO)

Potreban vam je odmor tamo gde su izduvni gasovi, buka i uznemirujuća gradska vreva nezamislive pojave? Upravo tamo vas vodimo! Odbrojavanje počinje!
Objavljeno: 14:35h

Tražite mesto gde biste se družili sa prirodom, a ne telefonima i internetom? Tamo gde će vam prve komšije biti mirisne biljke i neobične životinje, a čist vazduh i svež povetarac najbolji prijatelji? 12 predivnih i apsolutno neverovatnih mesta u Srbiji koje morate posetiti! (FOTO) (VIDEO) Sve to nalazi i bliže nego što mislite. Štaviše, Srbija je prepuna predela koja biste morali da posetite, a ovo je 10 sela za koja mislimo da su među lepšima. Odbrojavanje počinje! 10. Kremna Intrigiraju vas stara proročanstva? Pokreće vas neobjašnjiva energija? Uživate u prirodnim bogastvima magične lepote? Odgovor je u Kremni - neobičnom selu koje predstavlja spoj proročanstava, mistične energije i raskošne prirode.

Wikipedia

Impozantna kotlina između Tare i Zlatibora čuvena je po najpoznatijoj srpskoj porodici proroka - Tarabićima. Oni su prema mišljenju mnogih prorekli veliki deo srpske istorije a selo Kremna proslavili. Dođite i proverite kako i zašto!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.