Skloni mi se, čoveče, šta mi stavljaš tu kameru pod nos: Poješće vas ta zloba i neznanje! (VIDEO)

bahati naprednjak čučko

Skloni mi se, čoveče, šta mi stavljaš tu kameru pod nos: Poješće vas ta zloba i neznanje! (VIDEO)

Ne samo da je Čučković odbio da odgovori na svako pitanje koje mu je postavljeno, već se ponašao bezobrazno i neodgovorno
Objavljeno: 13:05h

Nakon što je postavljen kamen temeljac za kinesku fabriku Mei Ta novinari sajta Istinomer hteli su da postave pitanje predsedniku opštine Obrenovac Miroslavu Čučkoviću. Svađa, pa rafali na Obrenovačkom drumu: Ranio poznanika pucnjima iz automatske puške Čučković je najpre rekao da je događaj završen i da neće da odgovara na pitanja. Iako mu je novinarka skrenula pažnju da je on javna ličnost i državni službenik, te da ima obavezu da odgovori na pitanje koje zanima građane, Čučković je počeo da dobacuje snimatelju i novinarki: - Skloni mi se, čoveče. Skloni mi se sa kamerom, šta mi stavljaš tu kameru pod nos!? Neću da dajem izjavu, vikao je predsednik opštine Obrenovac.

Prinstcreen/Youtube
Pošto je novinarka ipak uspela da postavi pitanje "zbog čega se kandidati za posao u novoj fabrici Mei Ta u Bariču prijavljuju na sajt opštine Obrenovac, a ne preko te kompanije, kao i koja komisija odlučuje o zapošljavanju radnika u Mei Ti", on je samo procedio: - Poješće vas zloba i neznanje!, da bi potom otišao na navodno zakazani sastanak Pogledajte video i uverite se sami!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.