Mama, tata, hoću kucu! Smara vas dete da mu kupite kuče? Evo koliko će vas to koštati! (FOTO) (GIF)

a on zlata vredi

Mama, tata, hoću kucu! Smara vas dete da mu kupite kuče? Evo koliko će vas to koštati! (FOTO) (GIF)

Ako se premišljate da li da kupite psa, možda bi trebalo da znate i koliko bi on mogao da košta. Espreso vam pomaže da lakše donesete odluku
Objavljeno:
Vlasnici pasa nikada neće reći da im je ljubimac trošak. Četvoronožni drugari se tako i
nfiltriraju u porodicu da postaju njeni članovi zbog čega niko ne obraća pažnju na to koliko oni koštaju! Oni su najbolje dadilje: Sa njima je vaše dete u sigurnim šapama (VIDEO)
Cena šteneta može biti 50 evra, ali i 1.000! može biti i bez potrošenog dinara, ako uzmete životinju iz azila Trošak na mesečnom nivou nije isti za sve, jer svaka pasmina ima drugačije potrebe.
veterinarske apoteke "Rott".
Ipak, najveći troškovi su na početku. za dobar boks potrebno je oko 60.000 dinara
Naravno, kuca može biti i u stanu. Dakle - negde mora i da spava.
Može spavati i na krpenoj prostirci, ali joj možete kupiti i ležaljku već od 1.500 dinara. Naravno, opet i tu ima ekstrema pa tako ljudi prave krevete za kuce od kovanog gvožđa koji vas mogu koštati "kao svetog Petra kajgana".
Naravno, ako ste spremni da zavučete ruku dublje u džep svojoj kuci možete kupiti povodnik sa svarovski kristalima, za "tričavih" 12.000 dinara.
Filip Plavčić
Činije za hranu i vodu koštaju po 500 dinara, dakle dve vam odnose jednu hiljadarku. A u te činije treba nešto i da se sipa, jer kuca mora nešto da jede.
Ne smemo zaboravite da je zdravlje kuce na prvom mestu.
Jasno je da će iznosi od 2.000 evra mnoge obespokojiti, pa možda i oduvratiti od nabavke kuce. Zagrižene ljubitelje životinja, međutim, ni ovo neće sprečiti da kupe psa. P.S. Ali, njegovo zdravlje nema cenu - i kada do toga dođe, nećete ni razmišljati o tome koliko para izvlačite iz džepa jer je u pitanju vaš najbolji četvoronožni prijatelj.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.