SUZAVCEM NA PUTNIKE! Kontrolor u autobusu napravio incident kakav Srbija ne pamti
Foto: Nemanja Pančić

branio se?

SUZAVCEM NA PUTNIKE! Kontrolor u autobusu napravio incident kakav Srbija ne pamti

U policiji su rekli da se “utvrđuju sve činjenice, te da je rad u toku”, dok u Hitnoj pomoći kažu da njih niko nije zvao i prijavio ovaj incident

Objavljeno:

Nakon što je, kako tvrde u niškoj Direkciji za gradski prevoz, putnik bez karte u autobusu napao kontrolora, ovaj se odbranio bacivši suzavac. Za sada nema informacija o kojoj vrsti suzavca je reč, niti da li je bilo povređenih, a u Hitnoj kažu da niko nije tražio pomoć od njih.

Incident se desio na liniji Donji Komren - Njegoševa, na kojoj je prevoznik “Aerodrom Konstantin veliki", a kako je ispričala devojka koja kaže da je bila tada u autobusu, gužva se napravila kada su ušli kontrolori i kada je ustao stariji čovek i počeo da se svađa sa njima.

SNEŽNA ČAROLIJA U PRIHVATILIŠTU! U duhu praznika ovi mališani su pravili čestitke, ukrase, maske i PISALI PISMA DEDA MRAZU! (FOTO)

foto: Nemanja Pančić

Oči su nas pekle, drug pored mene je morao da uzme pumpicu. Izašli smo iz autobusa i posle nismo mogli da se vratimo unutra. Kao biber da sam imala u ustima, teralo me je na kašalj - ispričala je građanka.

Direktor Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević rekao je da kontrolor nikako nije smeo da iskoristi suzavac, te da će biti najstrože sankcionisan. Ipak, on smatra i da se prečesto dešavaju napadi na kontrolore.

To nije jedini napad, to se dešava stalno, kontrolori su samo ljudi, koji rade svoj posao kao i svi drugi. Nije u redu da trpe fizičke napade za nešto što je najnormalnija stvar na svetu, a to je da se ima ispravna karta - rekao je Petronijević.

U policiji su rekli da se “utvrđuju sve činjenice, te da je rad u toku”, dok u Hitnoj pomoći kažu da njih niko nije zvao i prijavio ovaj incident.

(Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.