U SELU NEŽENJA ON JE GLAVNI ŠMEKER! Ovo je najveći baja u Jadranskoj Lešnici za kojim uzdišu čak i udate žene! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

samo trepne, one padaju

U SELU NEŽENJA ON JE GLAVNI ŠMEKER! Ovo je najveći baja u Jadranskoj Lešnici za kojim uzdišu čak i udate žene! (FOTO)

Na pitanje da li je imao problema da se oženi kao većina njegovih komšija, Milan je samouvreno odmahnuo glavom...

Objavljeno: 10:03h
Jelena Jovanović

Jadranska Lešnica je selo u Srbiji u kojem od 2.500 stanovnika živi čak 250 neženja. Navodni razlog za to stanje nekada je bila loša infrastruktura, ali bolji izgled sela ipak nije doneo očekivane rezultate.

BILI SMO U SRPSKOM SELU U KOME ŽIVI 250 NEŽENJA! Njihove priče će vas rasplakati! (FOTO)

Još jedanput su naišli na zid, jer kako kažu žene traže luksuz, a oni nisu imućni i ne mogu im pružiti život kakav su zamislile.

foto: Filip Plavčić

U moru neženja koje smo pronaši u Jadranskoj Lešnici, izdvojio se jedan naočit momak koji je prema priči meštana pokupio sve simpatije lokalnih devojaka. U pitanju je Milan Đorđević (35) koga su meštani "proglasili" najlepšim u celom selu. On takođe ne krije da je postao pravi miljenik žena u Jadranskoj Lešnici.

NAJVIŠE VOLIM DA UVIJAM SARME SA SVEKRVOM! Marija je došla iz Afrike u srpsko selo u kome je 250 neženja! (FOTO)

foto: Filip Plavčić

- Odrastao sam i živim u ovom selu od kad postojim, radim dva posla, jedan na građevini, a drugi na zemlji. Obrađujem svoju zemlju kod kuće, i svaki dan mi prolazi veoma radno, ali se svakako teško živi, objašnjava Milan.

TRI BRATA POD ISTIM KROVOM, I SVI NEŽENJE! U selu s 250 neženja Katanići su fini i tihi, ali im fali jedna stvar kako bi se konačno oženili! (FOTO)

foto: Filip Plavčić

Na pitanje da li je imao problema da se oženi kao većina njegovih komšija, Milan je samo odmahnuo glavom.

- Oženio sam se "u cugu" što se kaže. Imam predivnu ženu i dvoje dece, ali ni pre braka nisam imao problema sa ženama. Iako sam skroman i ne volim da se šepurim, bio sam miljenik žena ovde i nije mi baš najasnije zašto svi ovde "muče muku", objašnjava Milan.

foto: Filip Plavčić

Pored njega smo zatekli i kolege sa kojima Milan provodi najviše vremena i koji su nam rekli da se jedva odbranio od "silnih žena koje su ga pratile u stopu".

foto: Filip Plavčić

- Naš Milanče je bio glavni baja u selu dok se nije oženio. Na njega su se "ložile" i udate i slobodne, mogao je da bira za razliku od mnogih ovde, priča Dragojlo, Milanov komšija i kolega.

foto: Filip Plavčić

Milan u selu važi za najvećeg šmekera, ima dvoje dece, ženu, ali i samopuzdanje koje je prema njegovim rečima pola posla.

foto: Filip Plavčić

(Jelena Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.