Osmaci nisu prepoznali Teslu, ali jesu zvezdu Granda! SCENA SA MALE MATURE U SRBIJI KOJA JE RAZOČARALA SVE! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia, Ilustracija

pravi mali skandal

Osmaci nisu prepoznali Teslu, ali jesu zvezdu Granda! SCENA SA MALE MATURE U SRBIJI KOJA JE RAZOČARALA SVE! (FOTO)

Očigledno da je znanje učenika palo na najniže grane jer nisu umeli da prepoznaju Nikolu Teslu, dok za mladu Zvezdu Granda nisu imali nikakvih nedoumica

Objavljeno: 15:44h

Polaganje završnog ispita za učenike osmog razreda jedne osnovne škole izazvao je velike kontroverze. Očigledno da je u pojedinim školama ovaj test pokazao kolike su zapravo "rupe" u obrazovanju naše dece.

Učiteljica koja je dežurala na polaganju završnog ispita u jednoj školi napisala je status na Fejsbuku koji je razočarao, ali i šokirao javnost.

foto: Profimedia

OVO SU REŠENJA KOMBINOVANOG TESTA: Maturanti, proverite kako ste prošli danas! (FOTO)

Naime, ona je napisala kako učenici nisu uspeli da prepoznaju jednog od najpoznatijih srpskih i svetskih pronalazača i naučnika u oblasti fizike, elektrotehnike i radiotehnike, Nikolu Teslu, ali da su prepoznali među dežurnim nastavnicima mladu Zvezdu Granda.

- Rezultat završnog ispita za učenike razreda osnovne škole: Učenici nisu znali da na slici prepoznaju Nikolu Teslu (imena nekoliko učenika su bila ponuđena), ali su, među dežurnim nastavnicima, prepoznali mladu zvezdu Granda. To je to. Predajem se. Beznadežan sam slučaj, napisala je učiteljica na svom Fejsbuk profilu.

foto: Printskrin / Fejsbuk

Očigledno je znanje učenika palo na najniže grane jer nisu umeli da prepoznaju Nikolu Teslu, dok za mladu Zvezdu Granda nisu imali nikakvih nedoumica.

Kako se vama čini ova tužna činjenica?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.