MEDIJSKI LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA! PROGLASILI GA PIJANICOM zbog fotke iz PREDSTAVE! (FOTO)
Foto: Facebook

gde je mozak?

MEDIJSKI LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA! PROGLASILI GA PIJANICOM zbog fotke iz PREDSTAVE! (FOTO)

Režim ide toliko daleko da prelistava Fejsbuk profil ovog mladića, i traži nepodobnosti da on radi u prosveti, ali su se izgleda ovog puta malo zaigrali

Objavljeno:

Prorežimski onlajn i štampani mediji stavili su pripadnika DS i učitelja u jednoj beogradskoj školi, M.R. na stub srama, jer je navodno, na dan inauguracija Aleksandra Vučića psovao i vređao pristalice novog predsednika.

VUČIĆEV GLAVNI GORILA PRE DVE GODINE TUKAO I BRATA GORANA JEŠIĆA?! Naprednjačko klupko nasilja se odmotava!

Oni su se, pišu ovi mediji, tada udružili da ga "uklone" sa skupa, a iako se na fotografijama vidi kako čoveka dave dok ga "uklanjaju" - sada on, prema pisanju ovih medija, "glumi žrtvu".

Režim ide toliko daleko da lista Fejsbuk profil ovog mladića, i traži nepodobnosti da on radi u prosveti, ali su se izgleda ovog puta malo zaigrali.

foto: Facebook

Naime, objavljena je njegova fotografija na kojoj on leži ispod jednog stola, sa flašom u ruci. Nazvali su ga i "čudakom". Ipak, istina je sasvim drugačija.

Mladić se oglasio povodom ove fotografije, i objasnio da nije reč o tome da je "pijanica", već da je fotografija nastala na predstavi - jer se on godinama bavi glumom.

- Sada me ljudi u komentarima na vest pljuju i vređaju (na foru: koji monstrum nam uči decu), a mnogi i prete! E, moj narode, moja zemljo... - napisao je razočarani mladić.

Ovo je samo jedan od primera kako režim građane koji su tog dana želeli da izraze nezadovoljstvo zbog inauguracije novog predsednika predstave kao nasilnike.

foto: Espreso

Istina je drugačija: nekoliko građana i novinara tog dana napadnuto je od strane SNS aktivista, zbog čega je Prvo osnovno javno tužilaštvo pokrenulo objedinjeni postupak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.