HOROR, KOMEDIJA ILI NEŠTO TREĆE? Tražili smo stan u BG za 100 i manje evra! (FOTO)
Foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

ovo je hit

HOROR, KOMEDIJA ILI NEŠTO TREĆE? Tražili smo stan u BG za 100 i manje evra! (FOTO)

Evo kakvi se stanovi nude u Beogradu za 100 i manje evra

Objavljeno: 23:00h

Život u Beogradu prilično je skup, a svi koji žive kao podstanari imaju dodatne, prilično velike troškove iznajmljivanja stana.

Nije lako pronaći pristojan životni prostor, koji ima prihvatljivu cenu i nalazi se na dobroj lokaciji. Pored toga bitno je da je stan funkcionalan, uredan, čist i da ima osnovne karakteristike neophodne za normalan život.

Doduše, oni malo izbirljiviji, često traže "dlaku u jajetu" pa nije lako zadovoljiti njihove kriterijume. Sve ima svoju cenu, pa se tako i luksuz dodatno plaća.

Međutim, kako većina sebi ne može da priušti ništa ni slično luksuzu, odlučili smo da proverimo kakvi se to stanovi nude u Beogradu za cenu koja ne prelazi 100 evra. Rezultati nisu baš ohrabrujući, ali naravno uvek ima i izuzetaka.

Evo koji od stanova su nam naročito zapali za oko. Vi procenite da li u pozitivnom ili negativnom smislu.

Na Zvezdari u naselju Crveni krst (Smederevski Đeram) naišli smo na garsonjeru od 8 kvadrata, po ceni od 80 evra.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

U oglasu stoji da je stan polunamešten, sa EG na struju, nisu dozvoljeni kućni ljubimci i ima jedan singl krevet. Na fotografijama se može videti da kupatilo nema tuš kabinu, kadu, kao ni lavabo, već samo tuš.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Iako je cena pristupačna, ovaj stan veoma podseća na kutiju, pa onima koji pate od klaustrofobije ne bismo preporučili boravak u istom.

Stan od 70 evra mesečno, možete naći na Kanarevom brdu, opština Rakovica. U pitanju je prazan prostor, koji možete urediti po svom ukusu.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

U 16 kvadrata raspoređeni su jedna soba i kupatilo. Što se karakteristika tiče, ne piše da li stan ima grejanje, dozvoljeni su kućni ljubimci i ima kablovsku televiziju.

Na osnovu slika ne može se zaključiti gde je kupatilo i šta u njemu ima, ali reklo bi se da, kao u prethodnom slučaju, nema tuš kabinu, kadu, niti lavabo.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs
foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Šta vi mislite da li je ovo preskupo za prazan prostor na Rakovici, koji nema ni najosnovnije uslove za normalan život? Ili ga ipak niska cena čini primamljivim?

Sledeći u nizu stanova, koji smo pronašli na istom sajtu, prilično odskače od dosadašnje ponude. Iako košta samo 100 evra, stan je pristojan, uredan i funkcionalan.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Nalazi se na Petlovom brdu, opština Rakovica i ima 26 kvadrata. Što se karakteristika tiče, pored EG na struju, stan ima kadu, telefon i uređenu kuhinju.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Ne piše da li ima krevet, ali se na slikama može videti dvosed i krevet na sprat. Kupatilo takođe ima sve što je potrebno, osim veš mašine. Mada, s obzirom na dosadašnju ponudu stanova do 100 evra, reklo bi se da je to čist luksuz.

foto: Printscreen/Cityexpert.rs

Bez obzira što nema sve neophodne karakteristike, ovaj stan se može nazvati prijatnim životnim prostorom, koji opravdava cenu za koju se izdaje.

U naselju Veliki Mokri Lug, opština Zvezdara, stan od 50 kvadrata možete iznajmiti za samo 50 evra.

foto: Printscreen/4zida.rs

Međutim, u opisu piše da se stan izdaje građevinskim radnicima, po krevetu.

foto: Printscreen/4zida.rs

U karakteristikama stoji da ima kablovsku, internet, parking i izlaz na dvorište.

foto: Printscreen/4zida.rs

Međutim, na slikama stan izgleda neuredno i zapušteno. Nameštaj je prilično star, a na frižideru koji je pretpostavljamo, nekada bio beo, vidi se rđa i prljavština.

foto: Printscreen/4zida.rs

Jedina svetla tačka ovog stana je kupatilo, koje je čisto, uredno i novo.

Veoma niska cena, za stan koji nije preterano primamljiv. Ipak, za nekoga ko radi ceo dan i ovde želi samo da se okupa i prespava, ovo nije tako loša opcija.

Ukoliko tražite stan u centru grada, možda će vas zainteresovati garsonjera od 28 kvadrata, po ceni od 100 evra, koja se nalazi blizu Tehničkog fakulteta i Vukovog spomenika, tačnije u Severnom bulevaru, opština Zvezdara.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Što se karakteristika tiče u oglasu stoji sledeće: "Manji jednosoban stan (soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, zastakljena veranda) sa korišćenjem dvorišta za ozbiljnu žensku osobu (prednost zaposlenima)."

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Na fotografijama se vidi stara kuhinja, koja ima šporet ali ne i frižider. Takođe ima i TA peč, kao i ormar i krevet u sobi. Međutim, fotografije kupatila ne postoje. Sve u svemu, osim lokacije, ovaj stan nema mnogo toga da ponudi.

Ukoliko vam nije problem da budete poprilično udaljeni od centra grada, u Zemun Polju možete, po ceni od 80 evra iznajmiti garsonjeru od 16 kvadrata.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

U opisu stoji da se garsonjera izdaje zaposlenoj ženskoj osobi.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Što se fotografija tiče, stan ima frižider, mikrotalasnu, veš mašinu i televizor - sve u istom prostoru. Nameštaj je star, što stan čini neurednim. Kupatilo nema tuš kabinu, ili kadu, već samo WC šolju i lavabo.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Za 80 evra i ne preterano dobru lokaciju, osim veš mašine na koju smo u ovoj ponudi prvi put naišli, ne možete mnogo toga da dobijete.

U opštini Čukarica, na Julinom brdu možete iznajmiti garsonjeru od 18 kvadrata po ceni od 95 evra.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Što se karakteristika tiče, u oglasu piše: "Veš mašina, šporet, frižider, tv. Ušuškana, lako ugrejati zimi."

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Na fotografijama se vidi da stan ima sve što je potrebno, iako je nameštaj star. Osim kuhinje sa frižiderom i šporetom, ima i televitor, ormar, trpezarijski sto i stolice. Što se kupatila tiče, ne može se tačno videti šta sve ima.

Za onoga ko je prilagodljiv i ne mari preterano za luksuz, ovo može biti interesantna ponuda.

Najbolja ponuda na koju smo naišli na tri sajta za izdavanje stanova je stan koji se nalazi na Konjarniku, opština Voždovac.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Stan ima 30 kvadrata, i izdaje se po ceni od 100 evra studentima.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Što se karakteristika tiče ima internet, telefon i kablovsku televiziju. Na fotografijama se može videti da je stan nov, čist, uredan i lepo opremljen.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Ima lepo uređenu sobu sa dva kreveta i ormanom, trpezarijski sto i stolice. Takođe, za razliku od većine stanova, u kupatilu ima tuš kabinu.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Stan je za cenu po kojoj se izdaje i lokaciju na kojoj se nalazi, više nego odlična ponuda.

Na osnovu ponuda na koje smo naišli, možemo zaključiti da za 100 evra teško možete naći pristojan životni prostor. U svakom od ponuđenih stanova nešto fali, a često je njihov izgled dovoljan da bez razmišljanja odustanete.

Tako da, ukoliko tražite normalno i prijatno mesto za život, moraćete da "odrešite kesu" i izdvojite malo veću sumu novca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.