KVALITET JE PO PRVI PUT ČINI MI SE DA SMO SE SVI ZAJEDNO UDRUŽILI: Upoznajte novu funkcionerku SNS, zapamtite, MI OVO PLAĆAMO! (VIDEO)
Foto: prtsc

komentar potreban?

KVALITET JE PO PRVI PUT ČINI MI SE DA SMO SE SVI ZAJEDNO UDRUŽILI: Upoznajte novu funkcionerku SNS, zapamtite, MI OVO PLAĆAMO! (VIDEO)

Popovićeva je pokušala da objasni za šta se, pretpostavljamo, gradsko veće zalaže kada su đaci u pitanju, ali niko je nije razumeo

Objavljeno: 11:35h

Tanja Popović je član gradskog veća zadužena za obrazovanje, a pre toga bila je sekretarica Nebojše Stefanovića iz gradskog odbora. Na Fejsbuk grupi "Politička hronika" osvanuo je snimak Popovićeve, koja je pokušala da objasni za šta se, pretpostavljamo, gradsko veće zalaže kada su đaci u pitanju. Međutim, umesto objašnjenja, usledile su rečenice koje mi nismo razumeli ni mi, a ni korisnici Fejsbuka.

I tako žena postade "hit":

- Da deci u školama omogućimo lep ambijent, da imaju, da izgledaju uredno i to nam je jako bitno. Kvalitet je po prvi put, čini mi se da smo se svi zajedno udružili da bude kvalitet, za decu, za obrazovanje, da svi zajedno radimo na tome - rekla je Popovićeva u jednom obraćanju javnosti.

foto: prtsc

Pitamo gradsku vlast i Sinišu Malog na osnovu čega se Tanja Popović nalazi na funkciji na kojoj se nalazi i koje kvalifikacije poseduje da bi odlučivala o budućnosti naše dece u prestonici Srbije?! Video koji možete pogledati ispod dovoljno govori da se radi o osobi koja ni na koji način ne može da se bavi Beogradom, a kamoli obrazovnim sistemom u njemu, navode na ovoj Fejsbuk strani.

A vi poslušajte pa procenite sami:

Inače, Tanja Popović rođena je 31. maja 1987. godine. Od 2010. do 2011. obavljala je poslove sekretara Saveta gradskog odbora Srpske napredne stranke. Od 2011. do 2012. godine radila je u kabinetu predsednika gradskog odbora i potpredsednika SNS Nebojše Stefanovića, a od 2012. do 2014. bila je savetnik predsednika Narodne skupštine Republike Srbije. Radila je u privatnoj firmi kao marketing menadžer, a kasnije direktor marketinga. Na izborima 2014. godine izabrana je za odbornika Skupštine grada Beograda na listi Aleksandar Vučić, a na sednici Skupštine grada Beograda 2014. izabrana je za člana Gradskog veća grada Beograda, piše u zvaničnoj biografiji Tanje Popović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.