Radnici u tekstilnoj fabrici u Čačku dobijaju poklone za svaki praznik i rođendan! (FOTO)
Foto: Fonet Mup / Ilustracija

kakva motivacija!

Radnici u tekstilnoj fabrici u Čačku dobijaju poklone za svaki praznik i rođendan! (FOTO)

Vlasnici tekstilne kompanije iz Čačka izabrali neobičan način da motivišu i podrže zaposlene. Čašćavanje sledi i za rođenje deteta, polazak u školu, 8. mart, Novu godinu...

Objavljeno:

Menadžer maloprodaje Ljiljana Knežević proslavila je nedavno rođendan, a osim od prijatelja i porodice, stigao joj je poklon i od vlasnika firme u kojoj radi. Ona je jedna od oko 500 radnika kompanije "P....S fashion" iz Čačka, u kojoj je postao običaj da se daruju zaposleni. Oni tačno znaju da u aprilu i maju imaju najviše slavljenika, jer je po 46 radnika rođeno u ova dva meseca.

Poklone dobijaju i mame kada stignu kući iz porodilišta, ali i kada im dete poraste za polazak u prvi razred.

U DECEMBRU JE DOBILA OTKAZ IAKO BOLUJE OD RAKA! Tad je javnost spasila, a danas joj je Jura OPET DALA OTKAZ!

foto: Fonet Mup / Ilustracija

- Koleginice svakog 8. marta dobijaju poklone, dok za Novu godinu stižu bonusi za one koji su bili najuspešniji. Deca dobijaju paketiće do 12. godine, a mame prvaka primaju bonus za polazak u školu - kaže Ljiljana Knežević.

Ona je za rođendan dobila ogrlicu i SMS sa najlepšim željama.

- Radila sam tri godine u ovoj firmi, a onda sam verujući da je negde drugde bolje, otišla i radila za velike svetske brendove. Videla sam da te oni ne cene ni kao radnika, ni kao čoveka i vratila sam se - priča Kneževićeva.

Slađana Pantović, koja je sa suprugom Predragom vlasnica firme, kaže da je na ideju došla pre godinu dana na jednom seminaru, kada im je predloženo da - obraduju zaposlene.

- Ja sam to sprovela. Mislim da je cela filozofija poslovanja u dobrom odnosu sa ljudima, u podršci i motivaciji. Ljudi na radnom mestu treba da se osećaju dobro, jer tu provode veći deo života, i samo kada su zadovoljni mogu da daju maksimum - kaže Pantovićeva.

Slađana i suprug su osim mnogo poslovnih uspeha uspeli da odgaje i četvoricu sinova - Mateju, Viktora, Jakova i Filipa.

NA RUČAK SA RADNICIMA

Mnogo je planova da se unapredi poslovanje, a u njih će biti uključeni i zaposleni. Biraće se pet najefikasnijih u proizvodnji, prodaji i ostalim sektorima, a jedan od parametara pri ocenjivanju biće i kolegijalnost.

- Plan je da suprug i ja pozovemo pet najboljih radnika na ručak i da ih pitamo za savete kako oni smatraju da može da se unapredi sistem - objašnjava Pantovićeva.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.