NENAD IZ ŽAGUBICE JE HTEO DA OŽENI ALBANKU, PRIČAO DA NE BI RADILA NIŠTA TEŠKO: A onda se desio ŠOK OBRT
Nenad Mosić, Foto: Facebook

ISPOVEST

NENAD IZ ŽAGUBICE JE HTEO DA OŽENI ALBANKU, PRIČAO DA NE BI RADILA NIŠTA TEŠKO: A onda se desio ŠOK OBRT

Nenad ne krije da iza sebe ima već jedan brak i sina

Objavljeno: 12:20h

Neretko smo svedoci mešovitih brakova, a jedan od "trendova" poslednjih godina je taj da naši momci žene devojke iz Albanije. Ne samo da ih žene, nego ih i kupuju kako bi sebi obezbedili porodicu, a najčešći razlog za to, kako oni kažu, jeste "nestašica domaćica".

Jedan takav primer bio je i onaj Nenada Mosića (40) iz Žagubice, koji je rešio preko oglasa pronađe mladu, a bio je spreman i da plati. Mnogi su ga podržali, bilo je i onih koji su ga osudili, ali ovaj domaćin ne mari za tuđe komentare.

Posle nekoliko dana od objave, Nenad kaže da je izgleda uspeo da nađe ljubav.

– Mnogo devojaka mi se javilo. Moram da kažem da mi se javila jedna devojka iz Beograda, jako mi se sviđa i čekao sam pravu, mislim da je to ona. Treba da se vidimo, upoznamo i razgovaramo, a onda ćemo videti šta će biti… Mislim da je ona prava – rekao je Nenad za Telegraf.

Inače, Nenad ne krije da iza sebe ima već jedan brak i sina.

– Razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja – iskren je Nenad.

Kako dalje napominje njemu je potrebna žena koja će da brine o njemu, da mu kuva i brine o kući, a on je spreman da joj obezbedi dom iz snova.

– Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženi i da će biti sve u redu. Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena – videću – objašnjava Nenad.

Ipak, sudbina je rešila da umeša prste i Nnad je izgleda konačno uspeo da nađe ljubav svog života.

- Našao sam ženu, zove se Jadranka, tu je iz mog mesta. Upoznali smo se kod jedne žene koju čuva u komšiluku blizu mene. Čim smo se upoznali, mi smo se i zavoleli. Moje je godište i iz Žagubice je - otkrio je nedavno Nenad.

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA EVROSONGU! Albanka pokazala simbol dvoglavog orla

(Espreso Vesti / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.