OVO JE NOVOSAĐANKA KOJOJ JE MLADIĆ UŠAO U AUTO! O njoj danima bruji Srbija, a sad progovorila o incidentu (VIDEO)
Incident u Novom Sadu, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

viralni snimak

OVO JE NOVOSAĐANKA KOJOJ JE MLADIĆ UŠAO U AUTO! O njoj danima bruji Srbija, a sad progovorila o incidentu (VIDEO)

Devojka o kojoj bruji Srbija se pojavila pred kamerama

Objavljeno: 23:35h

Novosađanka Marija Đurić postala je poznata javnosti nakon što je pre nekoliko dana objavila video, kada je na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil.

Marija je odmah reagovala, te je snimila mladića, a njihov razgovor postao je viralan na društvenim mrežama, zbog čega je Marija večeras gostovala u "Amidži šou", gde je progovorila o ovom incidentu.

Marija Đurić
Marija Đurićfoto: Printscreen/Youtube/AmiG show

- Ja ustajem i krećem na posao kao i svakog jutra. Prilazim vozilu i vidim da neko sedi, preispitujem sebe da li je moj auto, vidim registarsku oznaku i shvatim da je moj auto. Ja sam izvadila telefon da usnimim... U tom trenutku nisam razmišljala, bilo mi je fascinantno da neko u sedam ujutru, u centru Novog Sada, pretura po tuđem autu. Mi smo se tako lepo ispričali...Ja sam bila i uplašena i iznervirana, ja ne reagujem previše burno u životu. Mi Novosađani smo usporeni, lagani i polako - rekla je devojka iz Novog Sada, te je otkrila da ne zna kako je ušao u automobil:

- Ne znamo, jer sam ja njemu otključala automobil da bi mogao da izađe. Nema većih fizičkih oštećenja, neke brave ne funkcionišu. Pronašli su tog dečka u noći između petka i subote. Nismo se čuli. Ja sam njemu oprostila, ne zameram mu, žao mi je ako mu je trebao prevoz ili da se utopli, izašla bih mu u susret. Preko četiri miliona ljudi je videlo snimak. Moji prijatelji su me prepoznali po glasu i mirnoj reakciji, ali verujem da će sada upoznati. Dobijam razne ponude, nisu znali kako da dođu do mene, pa evo sada - istakla je ona.

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.