SRPSKOG KRALJA PAPRIKA OSTAVILA VERENICA: Njegoš čestitao 8. mart damama i poželeo im SEBE (FOTO)
Njegoš Stojadinović, Foto: RINA

DOMAĆIN

SRPSKOG KRALJA PAPRIKA OSTAVILA VERENICA: Njegoš čestitao 8. mart damama i poželeo im SEBE (FOTO)

Njegoš se sad opet oglasio za medije, te je svim pripadnicama lepšeg pola čestitao praznik i poželeo sebe

Objavljeno:

Za Njegoša Stojadinovića iz Prijepolja čula je čitava Srbija. Poštenog i dobrog domaćina u njegovom kraju sa razlogom zovu "nekrunisani kralj paprike", a jedino što je ovom vrednom i radnom majstoru za brezove metle nedostajalo jeste supruga, sa kojom bi podelio lepe ali i teške trenutke.

"Devojke kad me vide ovako sa motikom, frezom i traktorom ne pada im napamet da sa mnom izađu. Današnje devojke žele provod i uživanje, ali ne može da se uživa ako se ne radi. Ovo ništa nije strašno, poljoprivreda je posao koji ja volim da radim, tačno je budem često i prašnjav i blatnjav, ali sam svoj gazda", rekao je ranije za RINU Njegoš.

Raskinuo sa devojkom sa kojom je hteo da se venča

Iako mu se sreća bila osmehnula krajem 2022. godine, te je pronašao devojku, ovaj Osmi mart je dočekao sam. Naime, kako je rekao, devojka sa kojom je hteo da se oženi ga je ostavila.

Njegoš se sad opet oglasio za medije, te je svim pripadnicama lepšeg pola čestitao praznik i poželeo sebe.

- Drage dame, pozdrav od kralja paprike iz Prijepolja. Trenutno sam ispred Manastira Mileševa, jedne prelepe svetinje i želim lično da vam čestitam 8. mart, Dan žena. Puno sreće, ljubavi, zdravlja i veselja. Od sveg srca vam želim da vam se sve želje ostvare - rekao je on u video poruci za Telegraf.rs.

1 / 4 Foto: RINA

Poželeo damama da ga pronađu

Iako je pre samo nekoliko meseci planirao svadbu sa svojom izabranicom, Njegoš nam otkriva da je njegova sreća u ljubavi bila kratkog daha. Vratio je titulu usamljenog kralja paprika i ponovo je spreman da nađe onu pravu, a na današnji datum damama želi i da pronađu njega.

- Imao sam devojku sa kojom sam planirao budućnost, ali opet se desilo isto, ostavila me je. Nikada neću odustati od prave ljubavi, bez obzira na sve. Spreman sam za nova poznanstva i damama danas želim da pronađu mene! - poručuje Prijepoljac.

Bonus video:

00:14

Maja slavi raskid sa Pecom

(Espreso / Telegraf / Jelena Stefanović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.