SRPKINJA ZBOG ODNOSA SA BIVŠIM MUŽEM DIGLA ZEMLJU NA NOGE: Mnogi zanemeli zbog njenih reči, ovo morate da čujete...
Razvod, Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

razvod

SRPKINJA ZBOG ODNOSA SA BIVŠIM MUŽEM DIGLA ZEMLJU NA NOGE: Mnogi zanemeli zbog njenih reči, ovo morate da čujete...

"Bivši muž došao da zajedno proslavimo detetu rođendan, usput popravio šta treba po kući, ponudio svoj auto za more, razgovarali, šalili se. To su te male, a ogromne pobede, kad je već moralo tako", napisala je žena

Objavljeno:

Ostati u dobrim odnosima posle razvoda često je nemoguća misija, pa je zato, za jednu Srpkinju, mogućnost da stvori zdravo okruženje sa bivšim mužem bila je "mala a ogromna pobeda" na kojoj je ponosna i zahvalna.

Kako je na svom profilu "The crazy cat lady" na društvenoj mreži "X" objasnila ponosna je na odnos koji su oboje izgradili posle razvoda, pre svega zbog dece, ali i zbog njih samih. A svojim primerom navela je brojne korisnike pomenute mreže da napišu svoje male ispovesti o odnosima s bivšim partnerima.

"Bivši muž došao da zajedno proslavimo detetu rođendan, usput popravio šta treba po kući, ponudio svoj auto za more, razgovarali, šalili se. To su te male, a ogromne pobede, kad je već moralo tako", napisala je žena.

"Hajde da normalizujemo dobro odnose"

Mnogi su joj čestitali na želji, volji i potrebi sprovođenja dobrog odnosa nakon razvoda, a onda su u komentarima opisali i kako je i da li je i njima isto pošlo za rukom.

"Ljudi se razvode jer ne ide. Lepo je to kad znaš da možeš na nekog računati iako taj neko nije baš 'tvoj'. Ovo je bilo lepo pročitati", "To je pravu stvar. Poštujete se. Ja bivšoj devojci organizovao selidbu. Meni je merilo sreća. Ako nije sa mnom bila srećna neka traži svoju sreću sa drugim", "U oktobru za rođendan starijeg vodili decu zajedno u Diznilend. Za april za rođendan mlađeg, vodimo ih u Legoland. Sve što treba da oni budu srećni, ako već nije ispalo kako smo planirali. A dodatno - sva ljubav ovog sveta za moju sadašnju curu koja to razume", "Hajde da normalizujemo dobre odnose", pisali su oni.

Takođe, koliko odnos može biti pun poštovanja pokazuje i sledeći primer.

"Bivšoj ženi svog muža čuvam pse kada je na putovanju, kuvam i nabavljam lekove kada je bolesna i tešim kada je tužna. Ona je majka deteta sa kojim živim i moj muž ne bi bio ovako dobar čovek da nje nije bilo", napisala je jedna gospođa koja je svojim komentarom oduševila mnoge.

Nekima ipak nije uspelo

Nažalost, bilo je i onih koji nisu uspeli da održe dobar i zdrav odnos sa bivšim supružnicima

"Bitno da se razvedeni par ponaša zrelo i civilizovano, a ne ko moja bivša da ne zna ni na pozdrav da uzvrati…a dok smo bili u braku da mi pametuje o nekoj 'kulturi življenja'. Svaka čast tebi i tvom bivšem mužu na tome", "Svaka čast! Meni je bivši muž kad sam se odselila tražio novac za račune za poslednji mesec kad smo svi živeli zajedno! Rešila da ne komuniciram dok ne budem morala! Doduše deca su punoletna pa do svadbe i unučeta ne moram", glasili su njihovi komentari.

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.