"BEBO HOĆEŠ LI DA TI BUDEM SPONZOR" Srpkinja htela da raskrinka onlajn predatora, pa se ŠOKIRALA reakcijom ljudi!
Telefon, Foto: Tamara Trajković

otkrila ga

"BEBO HOĆEŠ LI DA TI BUDEM SPONZOR" Srpkinja htela da raskrinka onlajn predatora, pa se ŠOKIRALA reakcijom ljudi!

Jedna Srpkinja našla se u sred prave internet bure na mreži X kada je htela da raskrinka muškarca koji joj je slao neprimerene poruke

Objavljeno:

Jedna Srpkinja našla se u sred prave internet bure na mreži X kada je htela da raskrinka muškarca koji joj je slao neprimerene poruke a onda onlajn i širio laži o njoj. Cela situacija je dobila neočekivani obrt kada je javno podelila sadržaj njihovog dopisivanje pa su je sačekale mahom osude.

Kris, kako se devojka potpisuje na Tviteru, objavila je fotografije ekrana dopisivanja sa muškarcem koji joj je jasno stavio do znanja da bi želeo da bude njen sponzor iliti "sugar daddy". Iako je devojka na ovoj društvenoj mreži objasnila da za tako nešto nije bila zainteresovana, mnogi su iz fotografija zaključili da je u celoj priči zapravo loše postupila koliko i on.

"Iako sam pokazala potpunu nezainteresovanost i odbila ga on je nastavio da me smara i nakon toga počeo da priča laži o meni. A ja ću sve trpeti osim da se o meni priča neistina. Prvi put koristim ovu platformu na ovaj način to jest da napadnem nekog ali smatram da to potpuno zaslužuje", napisala je devojka pa objavila i fotografije kao i glasovne poruke koje joj je dotični muškarac slao.

Kako se može videti na fotografijama muškarac joj je najpre priznao da ju je prethodnu noć sanjao, a onda je napisao:

"Bebo hoćeš li da ti budem sugar daddy".

Ono što je u celoj priči tviterašima zasmetalo i zbog čega veliki broj nije stao na njenu stranu, jeste najpre njen odgovor na tu poruku.

"Kako god ti hoćeššš", odgovorila mu je ona, te mu je dalje u dopisivanju na njegovo da bi odnos morao biti uzajamno davanje, napisala "da ona ne ispunjava želje koje on traži" niti šalje slike.

"Hteo je da me ženi i da mi kupi auto"

Kako su poruke i dalje razmenjivanje, mnogi su se složili da je devojka umesto nastavljanja konverzacije jednostavno trebala da ga blokira. Međutim, tada se javila ona i još jednom objasnila svoje ponašanje.

"Kao prvo on je mene muvao i ako poriče to govoreći kako nisam njegov tip, ponudio mi je da mi kupi kola. Takođe je u par navrata rekao kako hoće da me ženi i kako to treba da uradim zbog papira. I najbitnija stvar rekao je da ima 27-28 godina a zapravo ima 33-34", rekla je ona, pa objavila, a fotografijom i dokazala, da joj je muškarac rekao da su njene slike završile na porno telegram grupama.

"Kako nezainteresiranost od 'kako hoćeš'?

Iako je cela priča otišla u detaljisane svake poruke, korisnici Tvitera podelili su se oko toga kako je devojka trebala da reaguje. Naime, pošto je očigledno da se dopisivanje odigralo preko "Vacapa", za koji je potrebno imati broj druge osobe, mnogi su smatrali da je devojka ipak nešto želela.

"Kako nezainteresiranost od 'kako hoćeš'? Ja npr nezainteresiranost pokažem tako što ne odgovaram", "Ja jedino ne mogu da skontam kako si ti tačno pokazala potpunu nezainteresovanost ako si nastavila da odgovaraš na poruke", "Neko kad je nezainteresovan a neko ga smara ide blok i završena priča. Ništa ostade ti bez auta i to je to", glasili su neki od mnogobrojnih komentara onih koji nisu potpuno verovali devojci.

"Tebi svaka čast sto si objavila sve"

Ipak, bilo je i onih koji su priznali da je u celoj priči suština jeziva, odnosno da se verovatno radi o muškarcu manijaku, koji je na sve što je napisao priznao i da se nalazi i u grupama škakljivog sadržaja.

"Znam sličnu osobu. Javio se i prvo mi se udvarao, pa je posle napisao da sam daleko od njegovih standarda (zato što sam ga sve vreme odbijala), a onda mi u istoj konverzaciji rekao da ima devojku. Ovakve samo treba raskrinkati da svi znaju kakvi su dvolični, sujetni smećari", "Koliko je ovo odvratno i nisko sa njegove strane da ti se povraća od svake naredne reči koju pročitaš", "Tebi svaka čast sto si objavila sve ovo, ništa pogrešno nisi uradila i nema mesta za osudu", bili su komentari podrške devojci.

Bonus video:

01:03

Jeftiniji internet u zemljama širom Evrope

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.