SEZONA LETOVANJA JE DALEKO, A DRAME VEĆ POČELE! Marija htela da rezerviše smeštaj u Grčkoj, a onda je usledio HAOS
Letovanje, Foto: Privatna arhiva/T.Đ.

žustra rasprava

SEZONA LETOVANJA JE DALEKO, A DRAME VEĆ POČELE! Marija htela da rezerviše smeštaj u Grčkoj, a onda je usledio HAOS

Unutar Fejsbuk grupi Grčka info pokrenula se prava mala rasprava kada je žena iz Srbije, Marija objavila deo prepiske sa vlasnikom apartmana u Grčkoj

Objavljeno:

Iako smo još daleko od leta, oni malo obazriviji i iskusniji turisti, počeli su sa bezecovanjem smeštaja za letnju sezonu u sopstvenoj režiji. Kako su ove stvari ponekad bazirane na principu "povuci-potegni", jedna Srpkinja se pobunila usled načina komunikacije sa vlasnikom apartmana u Grčkoj, te je cela prepiska postala hit na društvenim mrežama.

Unutar Fejsbuk grupi Grčka info pokrenula se prava mala rasprava kada je žena iz Srbije, Marija objavila deo prepiske sa vlasnikom apartmana u Grčkoj. Iako je mislila da će svi biti na njenoj strani, priča je krenula u suprotnom smeru od one koju je imala na umu.

Naime, ona se požalila na činjenicu kako je izvesni Ninoslav od nje zahteva novac pošto-poto, te je celu komunikaciju okarakterisala kao neprijatnu.

-"Šta reći, a ne zaplakati", naslovila je celokupnu prepisku.

Kako se vidi po porukama, njen plan je bio da rezerviše smeštaj u periodu od 26. juna do 1. jula. Problem u komunikaciji je izbio nakon što je ona "probila" dogovoreni termin.

Naime, vlasnik je upitao da li će sigurno uplatiti novac, a kao krajnji rok naveo je sredu. Kako je došlo do nesporazuma, ubrzo je dobila poruku od Ninoslava u kojoj je napisao kako će je zbog neodgovornosti prokazati i "reći drugim kolegama da se paze".

"Ako ste odustali mogli ste barem da napišete poruku, a ne da zavlačite jer neko živi od ovog posla. Ide javno vaš profil na grupama", napisao je.

Umesto podrške, dobila komentare osude

Rasprava
Raspravafoto: Printscreen/Facebook/Grčka Info

Na ovo je Marija odgovorila istom žustrinom.

"Trebalo je da vam javim juče ako mislite da tako treba zbog jednog dana onda u redu. Slobodno. Pomeren mi je pregled za petak da vidim treba li se raditi nešto na kolenu pa sam zato čekala. Ako niste mogli čekati jedan p*šljivi dan nego odmah dizati frku gde je nema onda u redu. Onda ne treba mi da poslujemo. Taman ste mi razrešili nedoumice.", navodi se u prepisci.

U komentarima je umesto podrške usledio hladan tuš za ženu koja je planirala odmor u Grčkoj.

"Vaš problem. Što se onda javljate. Neko zaista nije letovao 20 godina pa se radovao nečemu.", "Ovde je vaša krivica. Čovek od toga živi.", "Tragedija", ređali su se komentari.

Nakon toga, Marija se ponovo oglasila.

"Danas je trebalo da javim čoveku, a još nije prošao današnji dan i on preti kako će da me proziva. Ne verujem. Dvadeset godina nisam bila, čovek ostane u neverici", napisala je.

Kako je rasprava otišla u neželjenom smeru, administratori su se odlučili da post zaključaju komentarisanje, te smo ostali uskraćeni za rasplet "letnje drame" u januaru.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.