POSLEDNJI DAN U OKTOBRU DONOSI NOVU PROMENU VREMENA: Pljuskovi sa grmljavinom se očekuju u ovim delovima Srbije
Žena sa kišobranom, Foto: Ana Paunković

vreme u srbiji

POSLEDNJI DAN U OKTOBRU DONOSI NOVU PROMENU VREMENA: Pljuskovi sa grmljavinom se očekuju u ovim delovima Srbije

U Beogradu danas promenljivo oblačno, toplo i vetrovito vreme sa naoblačenjem, kišom ili kratkotrajnim pljuskom u popodnevnim i večernjim časovima

Objavljeno:

Srbiju danas očekuje promenljivo oblačno, toplo i vetrovito jutro sa slabom kišom dok se kasnije tokom dana očekuje naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banta i u planinskim predelima povremeno i olujni. Krjem dana i u toku noći vetar će biti u slabljenju i skretanju na severozapadni.

Najniža očekivana temperatura će sutra iznositi od 4 do 16 stepeni celzijusa, na jugu Banata oko 18, dok će najviša biti od 22 do 26 stepeni. U Beogradu danas promenljivo oblačno, toplo i vetrovito vreme sa naoblačenjem, kišom ili kratkotrajnim pljuskom u popodnevnim i večernjim časovima.

RHMZ, Srbija, Upozorenje, Nevreme, Padavine, Kiša
foto: Stefan Stojanović

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče i tokom noći slabiti i skrenuti ka severozapadu.

Najniža temperatura od 10 do 16 stepeni, najviša oko 25.

Promenljivo oblačno i svežije, kiša i lokalni pljuskovi se u sredu očekuju na istoku i jugu, a od četvrtka povremeno i u ostalim krajevima.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za 31. oktobar: Biometeorološke prilike mogu nepovolјno delovati na srčane bolesnike i nervno labilne osobe. Kod meteoropata mogući su bolovi u kostima i zglobovima i promenlјivo raspoloženje. Savetuje se slojevito odevanje, kao i oprez u saobraćaju.

Bonus video:

02:34

OVE ZIME OČEKUJTE MNOGO SNEGA! Meteorolog otkrio kakva vremenska prognoza nas čeka od novembra: PADAVINA ĆE BITI NA PRETEK

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.