POSLE TEŠKE BOLESTI: Preminuo Ljubomir Bradić
Ljubomir Bradić, Foto: Printscreen / Youtube / RTV Marš Valjevo

saopštena vest iz valjeva

POSLE TEŠKE BOLESTI: Preminuo Ljubomir Bradić

Ljubomir Bradić je svojevremeno bio jedan od osnivača Grupe građana “Pobeda”

Objavljeno:

U valjevskoj bolnici je posle teške bolesti preminuo Ljubomir Bradić (61), predsednik Udruženja boraca ratova od 1990. godine u Valjevu.

Jedan od lidera domaćih boračkih udruženja rođen je 1962. godine na ostrvu Rab u Hrvatskoj, gde je njegov otac kao vojno lice službovao. Bio je dugogodišnji predsednik Udruženja valjevskih rezervista, zaslužan za opremanje spomen sobe i spomen obeležja posvećenih borcima iz valjevskog kraja koji su poginuli u ratovima na tlu bivše Jugoslavije od 1990. godine. Sem za ratne veterane iz Valjeva, poslednjih godina je aktivno zastupao i borio se za prava svih boraca iz Srbije kroz Udruženje “Gvozdeni puk”. Kroz niz projekata koje je inicirao u saradnji sa nadležnim ministarstvima, brojni ratni rezervisti i njihove porodice dobile su različite oblike pomoći.

Ljubomir Bradić je svojevremeno bio jedan od osnivača Grupe građana “Pobeda” i u jednom mandatu odbornik u Skupštini grada Valjeva.

Datum i vreme sahrane predsednika Udruženja boraca ratova od 1990. godine biće naknadno saopšteni.

Bonus video:

01:11

UBICA JE ONAJ KOJI PRVI OBJAVI ČITULJU Rusi kroz istoriju ovako kažnjavaju nelojalnost? Filipović: Smrt Prigožina nije slučajna

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.