KLINCI SNIMKOM NA TIK-TOKU ODUŠEVILI SVE: Pazite kako su ODGLUMILI ŠUT Kecmana, BRAVO DECO! (VIDEO)
Klinci glume poslednji napad Cibone, Foto: Printscreen/TikTok/dobrica_6

svaka čast!

KLINCI SNIMKOM NA TIK-TOKU ODUŠEVILI SVE: Pazite kako su ODGLUMILI ŠUT Kecmana, BRAVO DECO! (VIDEO)

Pet klinaca je odglumilo sjajno poslednje napad Cibone, a zatim i šut Kecmana kad je sat bio 0,06 do kraja i pobedničku trojku

Objavljeno:

Svi znamo za one priče koje greju srce fanova sporta, da čim naši sportisti krenu da pobeđuju, tereni su puni klinaca koji žele da krenu njihovim stopama.

Možda se vreme promenilo, pa sad umesto šetnje pored terena, dovoljno je da vidite klip na društvenim mrežama koje klinci snimaju. Jedna ekipica simpatičnim malih košarkaša na Tiktok nalogu rekreira svoje omiljene momente iz košarkaških utakmica.

Na mrežama se najviše proširio video u kom su ponovo odigrali poslednjih par sekundi utakmice CIbona- Partizan, i one čuvene Kecmanove trojke.

Pet klinaca je odglumilo sjajno poslednje napad Cibone, a zatim i šut Kecmana kad je sat bio 0,06 do kraja i pobedničku trojku. Ovih dana ne možemo da pobegnemo od ovog videa na društvenim mrežama, a posebno se i poklopio sa hajpom i uspehom košarkaša koji su se plasirali u polufinale Svetskog prvenstva.

„Bravo deco“; „Kontam da su dve nedelje snimali, ali i ako su“; „Samo sport i ništa više“ samo su neki od komentara, u kojima se nalaze i drugi klinci koji ih pozdravljaju i prepoznaju sa raznoraznih košarkaških kampova i takmičenja.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso / CityMagazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.