SRPSKA PORODICA PODELILA ISKUSTVO SA GRČKIM VLASNIKOM APARTMANA: "Nikada nisam naišla na takvu..."
Foto: Promo

SVAKA MU ČAST

SRPSKA PORODICA PODELILA ISKUSTVO SA GRČKIM VLASNIKOM APARTMANA: "Nikada nisam naišla na takvu..."

Unutar Fejsbuk grupe "Live from Greece" porodica iz Srbije želela je javno da se zahvali ali i preporuči apartmane

Objavljeno:

Grčko gostoprimstvo je nadaleko poznato, to nam mogu potvrditi mnogi Srbi koji su odlučili da svoje letovanje provedu u ovom delu Mediterana. A primer koji je podelila jedna srpska porodica sa letovanja potvrđuje upravo tako nešto.

Unutar Fejsbuk grupe "Live from Greece" porodica iz Srbije želela je javno da se zahvali ali i preporuči apartmane vlasnika koji je tokom oluje i nevremena koje je pogodila Grčku, za ovu porodicu uradio nešto što mnogim vlasnicima ne bi palo na pamet.

"Zdravo, želela bih da vam prenesem naše utiske iz Grčke.

Odseli smo u apartmanu u Siviriju. Krenuli smo tri dana ranije kući zbog lošeg vremena jer nije bilo svrhe više da ostajemo. Vlasnik apartmana nam je ponudio da ostanemo u Solunu dva dana u njegovom apartmanu kako bi nam se odužio za ovo ružno vreme, a i sledeći put kad se vratimo u Siviri imamo dva dana gratis.

Apartman je čist i lepo sređen, na lepom mestu, ma sve preporuke!" napisala je jedna gospođa u svoje i ime cele njene porodice.

Grci pravi domaćini

Da su Grci dobri domaćini, pokazuju i primeri raznih turista iz Srbije koji su imali slična iskustva.

"Bila sa ćerkom pre par godina... vlasnik apartmana Sakis je bio divan. Nikada ni pre ni posle toga nisam naišla na takvu veličinu od čoveka, veliki pozdrav za takve domaćine!", napisala je jedna gospođa.

Ispod ovog komentara, javila se i druga gospođa te takođe podelila svoje pozitivno iskustvo sa Grcima.

"Mi smo se savršeno proveli u Stavrosu. Gazdarica preljubazna. Svaki dan čisti studio. Svaki dan menja peškire. Sin i ćerka joj studiraju medicinu u Nišu. Znaju nas jezik perfektno. Kada smo pošli dobili smo i 1,5l maslinovog ulja na poklon. Preljubazni", bio je još jedan komentar u moru onih pozitivnih ispod ove objave.

Bonus video: GRČKA POD HITNO DA NAPRAVI PLAN ZA REKONSTRUKCIJU ŠUMA! Metorolog otkrio: One su važne za održavanje KLIMATSKE RAVNOTEŽE

01:20

GRČKA POD HITNO DA NAPRAVI PLAN ZA REKONSTRUKCIJU ŠUMA! Metorolog otkrio: One su važne za održavanje KLIMATSKE RAVNOTEŽE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.