"AKO IDETE NA TASOS, PAZITE NA OVO": Marija poslala VAŽNO UPOZORENJE svim Srbima, izazvala BURNE REAKCIJE!
Tasos, Foto: Printscreen/Youtube/Turizam TV

PAZITE!

"AKO IDETE NA TASOS, PAZITE NA OVO": Marija poslala VAŽNO UPOZORENJE svim Srbima, izazvala BURNE REAKCIJE!

Kako su svedočili i ostali, nije retkost da se zaluta kroz kamenolom i tada zaista put može da bude "čupav"

Objavljeno:

Sto ljudi, sto ćudi. Ili preciznije, jedna plaža, hiljadu utisaka. Tako bi se ukratko moglo protumačiti upozorenje jedne žene iz Srbije koja je letovala na Tasosu ove godine. Ona je odlučila da podeli negativno iskustvo koje je imala na jednom od omiljenih letovališta naših ljudi, s toga ne treba da čudi što je naišla na različite reakcije.

Naime, na Fejsbuk grupi Grčka info osvanula je kratka i jasna objava koja se tiče utiska jedne Marije sa ovogodišnjeg letovanja.

Zbog Markove objave iz Grčke, Srbi se drže za stomak od smeha: "Još se nije rodio onaj ko će Slavicu da naziva babom!"

- Tasos. Pozivam sve naše ljude da ne nasedaju na priče naših agencija tipa: "U blizini vam je mermerna plaža, fantastično…" Ljudi! Ne idite tamo. Uništićete auto. U Srbiji ne postoji takav put pa ne znam sa kojim putem da vam uporedim. Kada su mi rekli u agenciji da je nezaboravno iskustvo nisu pogrešili. Samo ne po dobrom. Pozdrav! - napisala je srpska turistkinja.

Tasos
Tasosfoto: Printscreen/Youtube/Turizam TV

Od Tasosa dva putića

Kako je odmah napisalo nekoliko poznavalaca grčkog letovališta, postoje dva puta koja vode do mermerne plaže. Jedan je loš, a drugi sasvim ok.

- Mi išli pežoom 207 vozili laganica i spustili se bez problema iz onog pravca od Makriamosa… Jedne godine smo se zeznuli pa smo sa puta za Golden gore na brdu skrenuli gde je putokaz pokazivao mermerna plaža i tu smo se zeznuli jer put vodi nizbrdo kroz rudnik mermera… Show… ali i tu smo išli lagano i prošli ok tako da nije tako strašno stvarno, samo lagano i doći ranije i sve je ok - napisao je jedan komentator.

Autorka objave je navela da je i ona tim putem skrenula.

- Pa ja sam gledala putokaz i tu skrenula. To je valjda normalno. Mislim, nisam računala da će me neko namerno prevariti. Ali dobro. Ja vam rekoh šta vam rekoh. Ako hoćete prihvatite savet, ako nećete, meni ni iz džepa ni u džep - dodala je.

Kako su svedočili i ostali, nije retkost da se zaluta kroz kamenolom i tada zaista put može da bude "čupav". Ipak, većina je to doživela kao avanturu za prepričavanje, iako je bilo i onih kojima auto nije mogao da podnese taj "izlet".

- Put je užas, i to smo išli od Limenasa, a ne odozgo iz sela... sramota kako izgleda put do "najlepše" plaže na ostrvu... pritom kad dođete do plaže i tu se razočarate... neko je napisao da je takva prašina kod većine plaža, ne nije... i to do nekih divljih zabačenih nije ni blizu... posle mermerne auto mora na detailing da ide da bi se oprao... mermerna plaža je najveći promašaj na Tasosu... - napisao je razočarani turista svoje iskustvo.

Bonus vidoe:

00:38

Srpski vatrogasci u Grčkoj

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.