SRBI SE RAZVODE KAO LUDI: Na četiri venčanja dođe razvod - A ŠTA JE RAZLOG? (FOTO)
Foto: Shuterstock

puca tikva na sve strane!

SRBI SE RAZVODE KAO LUDI: Na četiri venčanja dođe razvod - A ŠTA JE RAZLOG? (FOTO)

Starije generacije "nisu verovale" u razvode, pa to nije bila česta praksa, dok se u današnje vreme mnogi mladi ljudi razvedu posle samo par godina...
Objavljeno:

- Ja sam se udala jako mlada, sa 22 godine. Nije to što mislite, nije bio niti dogovoren brak, niti sam imala bilo kakve materijalne beneficije. Bili smo mladi, ludi, zaljubljeni. Oboje smo radili u istoj firmi i dosta vremena smo provodili zajedno, što je bilo odlično jer naši poslovi su zahtevali prekovremeni boravak na poslu, a retko ko bi to razumeo. Razveli smo se posle 7 godina, mada nikada nismo imali nijednu svađu niti raspravu. Sve je bilo odlično osim činjenice da smo bili premladi i da smo ostali željni mnogih stvari, ali naši putevi i želje bili su potpuno drugačiji. Posle razvoda, dakle već 9 godina se nismo ni videli ni čuli, kaže ova Beograđanka.

foto: Shuterstock

Sa druge strane, brakovi koji su sklopljeni dosta ranije, često i dalje traju, a funkcionišu po totalno drugačijem principu.

- Moji roditelji su u braku 40 godina od kojih se 35 godina nisu razdvajali. Radili su u istoj firmi, budili se i odlazili na spavanje u isto vreme. Mogu slobodno reći da je njihov brak bio skoro pa savršen. Oni su mi primer, ali bi u današnje vreme, tako nešto predstavljalo pravo čudo, kaže J.L ćerka ovog bračnog para.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.