Espreso intervju nedelje: Nada Macura: Ni ja se ne držim svojih saveta! (FOTO)

Ko bi rekao da ne voli slojevito

Espreso intervju nedelje: Nada Macura: Ni ja se ne držim svojih saveta! (FOTO)

U ekskluzivnom intervjuu, Nada Macura za Espreso priča o svojim savetima, o Ani Nikolić, ali i o svojoj dugogodišnjoj uspešnoj karijeri, i slobodnom vremenu kojeg ima veoma malo
Objavljeno:
Ona je Nada Macura - najpoznatija doktorka Srbije. Njena najpoznatija rečenica je: "Obucite se slojevito".
Poznati čitaju tvitove o sebi: Nada Macura o botoksu, seksu, zlim pingvinima, vutri i tamjanu (VIDEO) penziju
doktorka Macura je i dalje sa nama svakog dana. Obucite se slojevito: Da li je ovo Nada Macura ili njen najverniji obožavatelj? (FOTO) Nada Macura je za Espreso priča o svojim savetima, o Ani Nikolić, ali i o svojoj dugogodišnjoj uspešnoj karijeri, i slobodnom vremenu kojeg imao veoma malo.
1. Kažu da dan počinje sa vama, a završava se sa Milkom Canić. Kako vi komentarišete to? 2. A da li razmišljate o danima kada građanima jutro neće počinjati sa Vama? 3. Vi ste najpoznatiji lekar u Srbiji? Kako ste postali tako slavni?
4. Specijalizirali ste kardiologiju, ali se kasnije niste bavili njome. Da li Vam je žao zbog toga? Poslednjih osam godina, koliko se bavim ovim poslom, nisam radila kao kardiolog. ZBOG OVOGA JE ŽENA LEGENDA: Sve besmrtne izjave Nade Macure! (VIDEO) 5.
Da li se pridržavate uputstava koja dajete građanima? - Da, pokušavam da se pridržavam, mada je to teško. Prva greška koju pravim je što se ne naspavam dovoljno - zamenila sam dan za noć. To je velika greška s obzirom na to da svaki čovek treba da se naspava šest do osam sati dnevno. Što se ishrane tiče, ako i pogrešim, to se dešava samo ako su slave i praznici. Jedem mnogo voća i povrća. Pritisak mi je odličan, a da mi ga neki ne dižu bio bi još bolji.
Pitali smo Beograđane koji će im saveti Nade Macure nedostajati. Odgovori su urnebesni! (VIDEO) 6. Da li se oblačite slojevito, i da li ste danas sa sobom poneli flašicu vode? Da, kao što vidite, preko košuljice nosim džemper jer je vreme varljivo. Flašicu vode nemam trenutno kod sebe, jer sam je bacila kada sam popila vodu. Inače je nosim uvek sa sobom, i pijem vodu koja je obogaćena magnezijumom jer je zdrava.
7. Novinari vas zovu i kada spavate, kada imate slobodan dan, kada ste na godišnjem odmoru... Kako Vam ne dojadi da i tada odgovarate na pozive? 8. Koliko imate telefona?
9. Da li ste se nekad izblamirali na TV gostovanju? - Ne, koliko se sećam nisam imala ni jedan gaf. Kada sam pred kamerama strogo vodim računa o tome šta govorim i kako govorim. Strogo sam kontrolisana, a ne opuštena, iako mi je to nekada i mana. 10. Kako provodite slobodno vreme, i da li ga uopšte imate? 11. Kako komentarišete medijsku pompu i svađu između vas i Ane Nikolić? Medijska pompa koja je nastala zbog mog navodnog komentara na Anu Nikolić je izvučena iz konteksta. Ona je izuzetno lepa i zgodna devojka - a to što pije, pa pije 90% ljudi, a da se to ne zna. 12. Da li vas zovu na humanitarne akcije i da li se na iste rado odazivate? 13. Koliko su Vam bolest i smrt majke odredili da postanete lekar?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.