"PRETERALI STE SA BAHATOŠĆU": Srpkinja se požalila na problem s gazdaricom smeštaja, pa OSULI PALJBU po njoj
Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ DIMITRIS TOSIDIS

DRAMA

"PRETERALI STE SA BAHATOŠĆU": Srpkinja se požalila na problem s gazdaricom smeštaja, pa OSULI PALJBU po njoj

Čak, pravilo u mnogim hotelima jeste da se klima automatski gasi kada se izađe iz apartmana

Objavljeno: 10:42h

U moru dobrih iskustava srpskih turista koji se trenutno nalaze u Grčkoj, ima i onih koji svojim odlaskom nisu zadovoljni. Od ležaljki, buke, pa sve do gužve na plaži, mnogo je faktora koji nekima mogu pokvariti samo letovanje. A sada je na red došao i problem oko klime u smeštaju.

Naime, unutar Fejsbuk grupe "Live from Greece", Srpkinja se požalila na loše iskustvo iz jednog apartmana u Grčkoj, a za sve je kriva gazdarica smeštaja koja im, iako su platili, ograničava koliko vremenski klimu smeju da koriste.

"Smeštaj je ok, ali platili smo gazdarici klimu za 13 dana i ograničava nam koliko ce klima da radi. Kaže kad ste na plazi klima ne može da radi. Ulazi i gasi nam klimu, platili smo 7 evra dnevno, što znači ceo dan" napisala je Srpkinja u poruci ove Fejsbuk grupe.

Iako je smatrala da joj gazdarica pravi problem, oni koji su komentarisali njenu objavu čini se da su stali na stranu gazdarice objašnjavajući joj da zahtev koji ima uopšte nije na mestu. Čak, pravilo u mnogim hotelima jeste da se klima automatski gasi kada se izađe iz apartmana.

"Bahatost i bezobrazluk pojedinih turista je nemerljiv....ne radi se o sedam evra, nego ste ostavili uređaj da radi bez prekida nekih osam sati, bez nadzora. A posle se pitamo odakle ovoliki požari", napisala je jedna žena.

"Preterali ste sa bahatošću"

Sa prvim komentarom složili su se i drugi, te pisali:

"Potpuno se slažem sa vama. Nije u pitanju novac. Ne razmišlja se šta će da se desi ako dođe do požara. Ako taj gazda ima 10 apartmana i svi tako da uključe klime da rade po 8 sati dnevno kakva havarija može da se desi? Da li i kod kuće ostavljaju klime da rade po 8 sati kad idu na posao?", "Preterali ste sa bahatošću", "Sasvim je normalno i ljudski da klima ne radi dok ste na plaži", pisali su oni koji svakako nisu videli problem u zahtev gazdarice.

Ipak, bilo je onih koji su komentarisali neku drugu stvar, a to je ulazak gazdarice u apartman u kom se nalaze gosti.

"Nedopustivo je da vam ulazi u smeštaj. Bože sačuvaj, platiš i još da ti ulazi u apartman. Nečuveno, nemojte dopuštati ovakve stvari. Realno, da klima ne treba da vam radi dok niste tu ali da vam ulazi... e sad baš poludeh majke mi", napisala je još jedna gospođa.

Upaljena klima i kada niste kod kuće?

Tu je bilo i onih koji su stali na stranu Srpkinje, i dali odgovore onima koji su smatrali da niko kod svoje kuće ne pali klimu kada nisu u njoj.

"Meni klima radi kad nisam u kući, naročito od kad imam malo dete. Upalimo klimu nekih dva sata pre spavanja dok mi šetamo ili se vozamo bajsom i posle nam ne treba", "Moj primer - ostavljam klimu da radi u apartmanu i kada nismo u njemu. Platili smo 5 evra za klimu, podrazumeva se da ona normalno hladi, ali ona jedva hladi. Njihov komentar je bio da je to dovoljno da rashladi. Ok, dovoljno je ako radi ceo dan pa tako i postupam. Takođe i u svojoj kući ostavljam uključenu klimu ako sam napolju, ako su temperature velike", bili su još neki od komentara.

I naravno, ovde je bilo mesta i za šaljive komentare.

"Mislim da klima treba da radi i dok su u putu ka Srbiji, do isteka i tog plaćenog dana", "Kažem da je trebalo da letuju na Paliću, a ne u Grčkoj", "Pa ponesite je na plažu kad ste platili", "Čuva vam zdravlje", glasili su dodatni komentari na ovu objavu.

Bonus video: ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.