"AJMO SRBI, RADUJTE SE": Mira objavila da su LEŽALJKE na Tasosu BESPLATNE, usledila LAVINA KOMENTARA! (FOTO)
Tasos, Foto: Printscreen/Youtube/Turizam TV

O ČEMU SE OVDE RADI?

"AJMO SRBI, RADUJTE SE": Mira objavila da su LEŽALJKE na Tasosu BESPLATNE, usledila LAVINA KOMENTARA! (FOTO)

Jedan komentator napisao je o čemu se, kako tvrdi, zapravo radi

Objavljeno:

"Na plaži Psili Amos na Tasosu ležaljke i suncobrani besplatni", napisala je turistkinja iz Srbije, sva radosna zbog novonastale situacije u kojoj se našao jedan bar na ovoj plaži. Međutim, kada je objasnila razlog zašto je tako, svojom objavom podelila je javnost.

Unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" žena iz Srbije po imenu Mira napisala je objavu zbog koje je nenadano dobila puno kritika. Iako su se njenim obaveštenjem mnogi obradovali, oni drugi su se našli u neverici.

"Danas na plaži Psili Ammos na Tasosu ležaljke i suncobran besplatni. Razlog - došla im Poreska i zatvorila plažni bar!", stoji u Mirinoj objavi.

Reakcije na njenu objavu bile su podeljene.

Besplatne ležaljke u Grčkoj
Besplatne ležaljke u Grčkojfoto: FACEBOOK / GRČKA INFO / DRUSTVENE MREZE

"Znači muljaju", Živela Poreska, ali u Grčkoj", "E neka baš", "Kad bi im tako malo češće zatvarali" bili su komentari onih koji su situaciju posmatrali sa svoje tačke gledišta.

"Ajmo Srbi, radujte se"

Zbog njih, javili su se ostali članovi koji su bili i te kako ozbiljni.

"Interesantno je kako se radujemo tuđoj nesreći, a da dok deru trčimo kod njih i plaćamo! Ja iz principa sad ne bih išla tamo", napisala je jedna gospođa.

Nju su podržali još neki dodatni članovi grupe.

"Radujmo se tuđoj nesreći! Ajmo Srbi", "Gospode Bože, pa da zatvore vas i vaše firme da li bi ste se radovali?", pisali su oni.

Na kraju, jedan komentator napisao je o čemu se, kako tvrdi, zapravo radi. U njegovom objašnjenu nije Poreska uprava u pitanju.

"Opština Rodos je objavila da je zbog ekstremno velikih vrućina zabranjen rad svim barovima na plažama kao i restoranima koji služe hranu u baštama bilo gde da se nalaze. Na ovaj način odgovorna država štiti radnike", objasnio je on.

Bonus video:

00:31

OVI LJUDI SU BESRAMNI, POTRPAO FAMILIJU U ŠATOR NA PLAŽI: Srpkinja snimila ljude koji ne plaćaju ležaljke, pokrenula buru

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.