VIJETNAMKA IZ AUSTRALIJE ZBOG DEČKA DOŠLA U SRBIJU: Naš jezik priča kao MATERNJI, a evo šta MISLI O SRBIJI (FOTO)
Liz Doung, Foto: Printscreen/Instgram/lizlearnsserbian

bravo

VIJETNAMKA IZ AUSTRALIJE ZBOG DEČKA DOŠLA U SRBIJU: Naš jezik priča kao MATERNJI, a evo šta MISLI O SRBIJI (FOTO)

Iako je imala siguran posao u Australiji i napredovanje u istom, Liz je hrabro odlučila da napravi veliki korak

Objavljeno:

Liz Doung, iz Australije odlučila je da tamošnji život zameni Srbijom. Kako kaže, njoj je naša zemlja potpuno promenila život, tačnije pogled na njega. Srpski je savršeno savladila, a osim što se zaljubila u Beograd, ona se zaljubila i u našeg čoveka. Može se reći da se Liz nimalo ne oseća kao strankinja kod nas.

Iako je imala siguran posao u Australiji i napredovanje u istom, Liz je hrabro odlučila da napravi veliki korak. Kako je došla na tu ideju?

"Mnogo sam brzopleta. Ne dam sebi vremena da razmislim kako će i šta biti“, otkrila je Liz gostujući na K1 TV, koja je svojom Vespom od 50 kubika proputovala skoro ceo Balkan.

Liz Doung
Liz Doungfoto: Printscreen/Instgram/lizlearnsserbian

"Najviše mi se dopadaju planine. Kada sam išla za Crnu Goru, išla sam preko Zlatibora i Žabljaka. Vozila sam Vespicu 30 kilometara na čas uzbrdo", otkriva ova neobična Australijanka poreklom iz Vijetnama.

Inače, Liz se bavi videom montažom i vlogovanjem, Često snima krajolik naše zemlje, ali i naših suseda. Ona je 350 kilometara vozila Vespu do Republike Srpske, dok je u Crnoj Gori čak živela mesec dana, i to u Nikšiću.

Pored srpskog jezika, Liz ima nameru da nauči i grčki. Sebi je dala rok od šest meseci. Međutim, Balkan joj je u srcu, čak je i naučila da kuva naša tradicionalna jela. Od svega, obožava da jede pečenje. Što se tiče ljubavi, iako ju je ona zadržala u Srbiji, Liz je trenutno slobodna i uživa u njoj, sve do neke buduće prilike...

Bonus video:

02:16

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO U SCENIRANJU! Evo koji domaći glumci su odbili uloge u kultnoj seriji Selo gori, a baba se češlja

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.