"ŽVAKA ĆE TI SE ZALEPITI ZA CREVA, REP RASTE OD KAFE": Ovo su LAŽI u koje smo VEROVALI kao deca, sećate li se?
ilustracija, Foto: Profimedia

HIT HITOVA

"ŽVAKA ĆE TI SE ZALEPITI ZA CREVA, REP RASTE OD KAFE": Ovo su LAŽI u koje smo VEROVALI kao deca, sećate li se?

Jedan od odgovora na ovo pitanje izazvao je posebno interesovanje - uverenje da je promaja najveća opasnost

Objavljeno:

Društvene mreže su mesto gde se razmenjuju različita iskustva, a ponekad i smešne priče iz našeg detinjstva. Nedavno se na društvenoj mreži Reddit pojavila tema koja je izazvala pravi smehotres među korisnicima - "Najbudalastije neistine u koje ste verovali kao deca?".

Odgovori koji su se nizali u komentarima su bili raznovrsni, od smešnih do potpuno bizarnih, a mnogi od nas su se pronašli u ovim pričama.

Jedan korisnik je priznao da je kao dete verovao da se zaista može srušiti na dno Zemlje ako se iskopaju previše duboki bunari. Drugi korisnik je mislio da su roditelji imali isti život kao i on, pre nego što se on rodio.

Jedan od odgovora na ovo pitanje izazvao je posebno interesovanje - uverenje da je promaja najveća opasnost. Mnogi od nas su kao deca bili upozoreni da ne otvaramo prozore na dva kraja sobe jer će nas promaja ubiti na mrtvo. Ipak, da li je to zaista tačno?

Jedan odgovor je bio posebno smešan - korisnik je priznao da je verovao da će kada odraste postati nevidljiv, zato što je u filmovima video da superheroji postaju nevidljivi kada odrastu.

Rođendan, Deca, Porodica
foto: Profimedia

Međutim, neke od neistina u koje su neki od nas verovali kao deca su bile i prilično zastrašujuće. Na primer, jedan korisnik je priznao da je kao dete verovao da ako proguta semenku voćke, iz nje će mu izrasti biljka.

U svakom slučaju, ova tema nas je podsetila da smo svi kao deca verovali u nešto što je kasnije ispalo potpuno besmisleno. Ipak, ne možemo se oteti utisku da su ta dečja verovanja bila jedan od najzabavnijih i najbezbrižnijih delova našeg odrastanja.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.